Jouluiloa OYS lastenosastolle

Tänä haasteellisena vuonna Otaxin kolme yhtiötä; Oulun Aluetaksi Oy, Ku-Ru Taksi Oy ja Pohjanmaan Taksi Oy, päättivät yhteistuumin keskittää joululahjoitukset Oulun yliopistollisen sairaalan osastolle 51.

OYS osasto 51 on Lasten ja nuorten veri- ja syöpätautien osasto. Osastolla hoidetaan veri- ja syöpäsairauksia sairastavia 0-18-vuotiaita lapsia ja nuoria koko Pohjois-Suomen alueelta. Osaston yhteydessä toimii poliklinikka, jossa huolehditaan potilaiden jatkoseurannasta sekä annetaan kotihoidon ohjausta. Samoin osaston 51 yhteydessä toimivassa päiväsairaalassa suoritetaan pieniä toimenpiteitä, annetaan verituotteita ja lääkehoitoja.

Otaxin toimistotontuilla oli iloista puuhaa pidemmän aikaa lahjoja paketoidessa.

Koska lasten hoitojaksot osastolla voivat olla pitkiäkin, ja syöpäsairaus on jo sinänsä erittäin vakava sairaus, Otaxin yhtiöt halusivat tukea ja muistaa näitä sairauden kanssa kamppailevia lapsia ja näin ollen piristää myös koko perhettä, johon vakava sairaus aina vaikuttaa.

Vasemmalta Kari Räihä, Maija Hataja. Lea Anttila ja Ville-Veikko Pohjola.

”Oli hienoa olla mukana suunnittelemassa Otaxi-yhtiöiden kanssa lahjoituksen kohdetta.”, kertoo Otaxi Oulun asiakkuuspäällikkö Piia Sandholm. ”OYS Lasten osasto 51 tuli ensimmäisenä lahjoituskohde-ehdotuksena jokaisen Otaxi-yhtiön yhteyshenkilöltä.”, Sandholm jatkaa.

Osaston lapsille ison kasan joululahjoja kävivät viemässä Oulun Aluetaksin toimitusjohtaja Ville-Veikko Pohjola, hallituksen puheenjohtaja Kari Räihä sekä palvelusihteeri Maija Hataja. Osastolta 51 Anttilan Lea oli vastaanottamassa paketteja. ”Oli ilo olla mukana paketoimassa ja viemässä lahjoja tietäen, kuinka paljon iloa paketti voi tuoda lapsen jouluun ja osastolla vietettäviin päiviin ja viikkoihin.”, hymyilee Maija Hataja.

Lasten ja nuorten veri- ja syöpätautien osaston arkea voit seurata myös Instagramissa.

Lämmintä Joulumieltä kaikille! ♡