Ota OTAXI – turvalliseen matkaan

Turvallisuus on meille koko Otaxin toiminta-alueella erittäin tärkeää. Haluamme, että asiakkaat voivat nousta Otaxin kyytiin aina hyvin mielin. Lisäksi meille on tärkeää, että myös kuljettajamme tuntevat olonsa turvalliseksi töidensä parissa.

OTAXI -yhtiöt ovat panostaneet entistä tarkemmin turvallisuuteen näinä haasteellisina aikoina. Otaxin Oulun toimistolta autoilijat voivat ostaa tarpeisiinsa esimerkiksi kertakäyttöiset, yksittäispakatut kasvomaskit tai autopintojen desinfiointiaineet.

Mikäli asiakas toivoo autoilijan käyttävän kasvomaskia, tästä tulee mainita kyydinvälitykseen soittaessa. Näin pystymme toimittamaan paikalle palvelutarvetta vastaavan auton.

Otaxin toimiston valikoimissa on mm. käsidesiä, puhdistusaineita, kasvomaskeja sekä heijastimia.

Tervetuloa kyytiimme – turvallisesti!