Laadunvalvonnan tempaus

Eilen keskiviikkona 26.2.2020 Otaxin laadunvalvonta järjesti laatutempauksen. Tempauksessa jalkauduttiin Oulun vilkkaimmille taksipysäkeille ja autojen kunto sekä siisteys tarkastettiin. Oysin alueella tarkastettiin myös Kuusamo-Rukan ja Pohjanmaan alueen OTAXI -autoja. Kuljettajat, joilla tiedot ja auto olivat kunnossa, palkittiin ansaitusti lahjakorteilla kahvilaan 👌


Kiitos kaikille yllätystempauksen hyvästä vastaanotosta! Näitä tempauksia Otaxi on aiemminkin järjestänyt ja näitä tullaan jatkossakin järjestämään. Päivän tuloksena oli useiden kahvilippujen jakaminen, autot olivat siistejä ja ainoastaan muutamasta autosta puuttui jokin tarvittava tieto tai tarra.


Suurin kiitos kuuluu yhtiön laadunvalvontatiimille, jotka tekevät päivästä toiseen tärkeää työtä, myös asiakaspalautteiden avulla. Tästä on hyvä jälleen jatkaa eteenpäin!