OTAXI Oulun kiintiöjärjestelmä vapautuu

OTAXI Oulun kiintiöjärjestelmästä luovutaan 1.3.2020.

Uuden Otaxi Oulun välitysalueelle tulevan auton päästöluokitus tulee olla vähintään Euro 6. Kalustovaatimuksella yhtiö haluaa tarjota ympäristöystävällistä taksipalvelua ja pyrkii takaamaan asiakkaalle kaluston puolesta matkustamisen mukavuutta, laatua sekä hyvää palvelua.

Asianmukaisen kaluston lisäksi uusilta yrittäjiltä vaaditaan tarvittava yrittäjäkoulutus ammattimaiseen taksitoimintaan. Yrittäjien, jotka eivät aiemmin ole toimineet Otaxin yrittäjinä (ennen kiintiöjärjestelmän vapautumista 1.3.2020), tulee käydä tai osoittaa käyneensä virallinen yrittäjäkoulutus. Yrittäjäkoulutusta järjestää Otaxin yhteistyökumppanina Epic Autokoulu Oulu. Tulevista yrittäjäkoulutuksista tullaan informoimaan lähitulevaisuudessa. Yrittäjältä vaaditaan hyvä ja sujuva suomenkielentaito. Mikäli yrittäjä tulee toimimaan itse taksinkuljettajana, edellytetään yrittältä myös virallinen Otaxin kuljettajakoulutus.

Välityspalvelun avausmaksu on jokaiselle uudelle Otaxin välityksessä olevalle autolle 8500€.

Kirjalliset, vapaamuotoiset hakemukset OTAXI -yrittäjyydestä voi toimittaa 1.3.2020 alkaen Otaxin toimistolle Konetie 33, 90620 Oulu osoitteeseen tai sähköpostitse

Hakemuksesta tulee selvitä yrittäjäksi haluavan yhteystiedot,
taksiliikenneluvan numero, alaan liittyvät koulutukset ja kokemus, lyhyet perustelut asiakaspalveluammattiin ryhtymisestä sekä automalli, jota haetaan Otaxin välitykseen.