OTAXIn toimisto hakee toimistosihteeriä

Etsimme lisää hyviä tyyppejä OTAXI Oulun toimistolle! Oletko kiinnostunut taksialasta? Onko asiakaspalvelu lähellä sydäntäsi? Haluatko mukaan kasvavaan, alati muuttuvaan taksitoimintaan?

OTAXI on alati kasvava taksialan kokonaispalveluja tarjoava välitysyhtiö Oulun alueella ja lähikunnissa. OTAXI –brändiin kuuluvat Oulun Aluetaksi Oy:n lisäksi Pohjanmaan Taksi Oy ja KuRu -Taksi Oy. Yhteensä OTAXI –taksipalveluita tuotetaan lähes koko Pohjois-Pohjanmaan alueella yli 600 auton toimesta. Olemme perinteinen ja paikallinen taksinvälitysyhtiö. Luotettavuus ja palvelu on meille tärkeää, tästä syystä haluamme vahvistaa toimiston asiakaspalveluhenkilöstöä entisestään. Samoin haluamme tarjota autoilijoillemme ja kuljettajillemme sujuvan toimistopalvelun. Energiseen, hyvään porukkaamme etsimme uutta tiimiläistä, jolla on iloinen, asiakaspalveluhenkinen ote!

Positiivisuuden ja joukkuehengen lisäksi odotamme sinulta:

*Soveltuva alan koulutus ja kokemusta toimistotyöstä.

*Kyky toimia kiireen ja paineen alla.

*Hyvät kommunikointitaidot ja asiakaspalvelualttius.

Työtehtäviisi kuuluu erityisesti seuraavia työtehtäviä:

*Autoilijoiden ja kuljettajien apu, asiakaspalvelu.

*Toimiston puhelinvaihde.

*Tilaisvälitysjärjestelmien hallinta.

*Kela -kuljetuskokonaisuuden hallinta.

*Maksuliikenteen sekä osto- ja myyntireskontran kiireapu.

*Yleiset toimistotyöt.

Toimistollamme pääsee tekemään tehtäviä laidasta laitaan ja työkuva tulee olemaan päivittäin vaihteleva. Pääset olemaan autoilijoidemme ja kuljettajiemme apuna arjen toimissa.

Tehtävä on kokopäiväinen ja työpaikka sijaitsee Oulussa. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden mielenkiintoisella alalla ja tilaisuuden olla mukana kasvavassa liiketoiminnassa. Lisäksi pääset mukaan nykyaikaiseen työympäristöön ja saat motivoituneet, asiantuntevat työkaverit.

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen 7.3.2019 mennessä.

Hakemukset ja mahdolliset lisätiedot tehtävästä:
Asiakkuuspäällikkö Piia Sandholm, sähköposti hr(a)otaxi.fi
puh. 044-2871888 (puhelimitse kyselyt 1.3. klo 8:00-9:30 tai 4.3. klo 9-11:00)