Oletko uusi palvelusihteerimme?

OTAXI on alati kasvava taksialan kokonaispalveluja tarjoava välitysyhtiö Oulun alueella ja lähikunnissa. OTAXI –brändiin kuuluvat Oulun Aluetaksi Oy:n lisäksi Pohjanmaan Taksi Oy ja KuRu -Taksi Oy. Yhteensä OTAXI –taksipalveluita tuotetaan lähes koko Pohjois-Pohjanmaan alueella yli 600 auton toimesta. Olemme perinteinen ja paikallinen taksinvälitysyhtiö. Luotettavuus ja palvelu on meille tärkeää, tästä syystä haluamme vahvistaa toimiston asiakaspalveluhenkilöstöä entisestään. Samoin haluamme tarjota autoilijoillemme ja kuljettajillemme sujuvan toimistopalvelun.

Energiseen, hyvään porukkaamme etsimme uutta tiimiläistä, jolla on reipas, asiakaspalveluhenkinen ote! Positiivisuuden ja joukkuehengen lisäksi odotamme sinulta:

*Hyvät kommunikointi- ja viestintätaidot.

*Asiakaspalvelualttius.

*Yleinen tekninen osaaminen.

*Soveltuva alan koulutus ja työkokemusta toimisto/asiakaspalvelutyöstä.

*Kyky toimia kiireen ja paineen alla. Multitasking.

Työtehtäviisi kuuluu erityisesti seuraavia työtehtäviä:

*Asiakaspalvelu, asiakaspalautteet ja kyselyt.

*Tilaisvälitysjärjestelmien ja koulukyytikokonaisuuden hallinta.

*Tekninen apu mm. autolaitteissa, sovelluksissa ja järjestelmissä.

*Maksuliikenteen sekä osto- ja myyntireskontran kiireapu.

*Muut toimistotyöt.

Toimistollamme pääsee tekemään tehtäviä laidasta laitaan ja työkuva tulee olemaan mukavan laaja ja vaihteleva. Pääset tekemään töitä sekä toimiston työntekijöiden, asiakkaiden, että autoilijoiden ja kuljettajien laajan joukon kanssa.

Tehtävä on kokopäiväinen ja työpaikka sijaitsee Oulussa. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden mielenkiintoisella alalla ja tilaisuuden olla mukana kasvavassa liiketoiminnassa. Lisäksi pääset mukaan nykyaikaiseen työympäristöön ja saat motivoituneet, asiantuntevat työkaverit.

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen 7.3.2019 mennessä.

Hakemukset ja mahdolliset lisätiedot:

Asiakkuuspäällikkö Piia Sandholm, hr(a)otaxi.fi

puh. 044-2871888 (puhelimitse kyselyt 1.3. klo 9:30-11:00 tai 5.3. klo 12-14)