Kiintiöpaikkoja vapautunut, hae yrittäjäksi Otaxiin!

OTAXIn kiintiöjärjestelmästä on vapautunut paikkoja uusille, asiakaspalveluhenkisille ja luotettaville yrittäjille. Hae mukaan kasvavaan taksitoimintaan!

OTAXI on vahva, paikallinen ja laadukas brändi. Otaxin alue on laaja; Oulun Aluetaksin lisäksi Otaxiin kuuluu KuRu-Taksi Oy ja Pohjanmaantaksi Oy. Edellytämme kaikilta uusilta kuljettajiltamme OTAXI -kuljettajakoulutukset. Tämän lisäksi jokainen ammattilaisemme on käynyt OTAXI -brändikoulutuksen ja Kela-kyyteihin vaadittavan Kela-koulutuksen.

Kiintiöjärjestelmämme on julkaistu kesäkuussa 2018 ja liitteessä on tästä tarkempaa tietoaKiintiojarjestelma Huomioithan hakiessasi, että taksiyrittäjyyden aloittamispäivämäärä on valinnan jälkeen ilmoitettava 3 kuukauden kuluessa.

Nyt vapautuneita taksiyrittäjän paikkoja on haettavana Otaxille seuraaville paikkakunnille:

 

  • Kempele 1 kpl
  • Haukipudas 1 kpl
  • Oulu 1 kpl
  • Yli-ii 1 kpl
  • Lumijoki 1 kpl
  • Muhos 2 kpl, joista toinen esteettömän auton paikka

 

Mikäli kiinnostuit, tee hakemuksesi kirjallisena keskiviikkoon 24.10. klo 16 mennessä Suomen Juristit Oy:lle (Kirkkokatu 21 B 3. krs. 90100 Oulu tai ). Voit hakea kiintiöjärjestelmässä vapaana olevia paikkoja, yhtä paikkaa / haluamasi paikkakunta.

Valintaprosessi on avoin ja objektiivinen. Otathan huomioon hakiessasi, että täytät Suomen lain vaatimat taksiyrittäjän vaatimukset, sekä Otaxin välityspalvelusopimuksen liitteessä yksilöidyt edellytykset.