OTAXI laajentaa palveluvalikoimaansa

OTAXI VIP

Oulun Aluetaksi Oy (OTAXI) aloittaa korkeamman laatutason taksipalvelut Pohjois-Pohjanmaan alueella 16.2.2018. Taksitoimintaan liittyvien erityispalvelujen kysyntä on jatkuvassa kasvussa ja siksi OTAXI haluaa tarjota asiakkailleen heidän tarpeitaan vastaavia kuljetuksia. Uusi OTAXI VIP –palvelu on luotu vastaamaan nimenomaisesti asiakkaidemme erityisvaatimuksiin ja mahdollistamaan yksilöllisemmät taksipalvelut. OTAXI VIP –palveluiden pääasiallinen kohderyhmä on yritykset, mutta kasvavassa määrin palvelua käytetään sekä perhejuhlissa että arjen menoissa tarpeen mukaan.

OTAXI VIP –autot ovat väritykseltään mustia ja asiakkaan toiveesta liikkuvat VIP -kuljetuksissa ilman taksivaloa. Matkustusmukavuutta parantaa nahkaverhoilu, ja lisäksi asiakkaan käytössä on tabletin lisäksi päivän Kalevan sekä printti- että digitaaliversio. VIP -kuljetuksiin voidaan järjestää muita lisäpalveluja asiakkaan toiveiden mukaisesti. OTAXI VIP –kuljettajat ovat VIP –kuljetuksiin koulutettuja ja palvelualttiita. Kuljettajat ovat kielitaitoisia ja pukeutuvat tehtävän vaatimalla tavalla.

”Odotan innolla uuden palvelun aloittamista ja toivon, että pääsemme toteuttamaan asiakkaiden erityistoiveita kaikissa kyydeissä, oli kyseessä sitten työ, arki tai juhla. Pyrimme luomaan asiakkaillemme korkeatasoisen matkustuskokemuksen erityiskaluston ja osaavien kuljettajien toimesta. Toivotan kaikki tervetulleiksi VIP–autoihimme!” kertoo ryhmävastaava Teemu Käyhkö OTAXI:sta.

OTAXI VIP –palvelun voi tilata numerosta 0600 30083. Palvelut tilataan ennakkoon, jolloin sovitaan mahdollisista lisäpalveluista yhdessä asiakkaan kanssa. Kun OTAXIn VIP –autot eivät ole tilausajossa, ne ajavat taksikyytejä normaalisti OTAXIn välityksessä. Palvelu hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti.

Lisätietoja:

Ville-Veikko Pohjola
toimitusjohtaja
puh. 050-3800580

Teemu Käyhkö
VIP –ryhmävastaava
puh. 0400-920530