Asiakkuuspäälliköksi OTAXIIN?

OTAXI on kasvava taksialan kokonaispalveluja tarjoava välitysyhtiö, jonka välityksessä on Oulun alueella ja lähikunnissa yhteensä yli 300 taksiautoa. OTAXI –brändiin kuuluu myös Pohjanmaan Taksi OY ja KuRu -Taksi Oy, joten OTAXI –taksipalveluita tuotetaan lähes koko Pohjois-Pohjanmaan alueella yhteensä yli 550 auton toimesta.

Toimintamme kasvun jatkuessa haemme ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan taksi- ja henkilölogistiikan palvelujen myynnistä sekä asiakashallinnasta.

Keskeiset tehtäväsi ovat:

– Olemassa olevien asiakkuuksien hoito ja kasvattaminen
– Uusasiakashankinta
– Myynti- ja markkinointityö
– Viestintään liittyvät tehtävät

Työhösi sisältyy taksipalveluiden myynti sekä asiakas- ja sidosryhmäyhteistyön suunnitelmallinen kehittäminen, markkinointi- ja viestintätehtävät yhdessä muun OTAXI –tiimin kanssa.
Tulet olemaan vastuussa olemassa olevien asiakkuuksien hoidosta, kasvattamisesta ja tarjouspyyntöihin reagoinnista ja osallistut brändin kehittämistyöhön.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kaupallinen tai muu soveltuva koulutus sekä omaat merkittävän ja laajan kokemuksen vastaavista työtehtävistä. Olet hyvä neuvottelija, varma esiintyjä ja sinulla on kokemusta B2B-myynnistä. Omaat ymmärrystä nykyaikaisten markkinointikanavien käytöstä. Henkilönä olet pitkäjänteinen ja haluat saada hyvää tulosta aikaan.
Edellytämme asiakaslähtöisyyttä, joustavuutta, aktiivista palveluasennetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Kielitaito ja korkeakoulututkinto luetaan eduksesi.

Tehtävä on kokopäiväinen ja työpaikka sijaitsee Oulussa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden mielenkiintoisella alalla ja tilaisuuden olla mukana kasvavassa liiketoiminnassa. Lisäksi pääset mukaan nykyaikaiseen työympäristöön ja saat motivoituneet asiantuntevat työkaverit.

Lähetä ansioluettelosi ja videohakemuksesi palkkatoivomuksineen 11.3.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Ville-Veikko Pohjola, puhelin 050-3800580, email