Kiinteällä hinnalla kesäteatteriin!

Meri Oulun kesäteatteri viihdyttää tänä kesänä Kempeleessä. Kempeleen Pirilän puisto on luonnonläheinen, täydellinen paikka kesäteatterille ja suuremmillekin tuotannoille.

Meri Oulun
kesänäytelmänä on musiikkikomedia ”Pesänjako”, jonka ensi-ilta on 4. heinäkuuta. Esitys on rikollisen hauska tarina sattumuksista ja väärinkäsityksistä nykyajan kartanomiljöössä. Kesän aikana Meri Oulun lavalle nousevat myös ”Kesäkissat” eli Divet ja Jukka K. huimalla drag-showllaan. Jukka Puotila imitoi kesän parhaat ajankohtaiset tapahtumat ja maailmanluokan huippukitaristi Erja Lyytinen konsertoi bändeineen. Meri Oulun kesätarjonta päättyy 4.8 ”Encore”-tapahtumaan. Lisätietoja ja näytösajat Meri Oulun sivuilta täältä.

Otaxi ja Meri Oulun kesäteatteri haluavat tarjota sinulle ja ystävillesi mahdollisimman sujuvan ja laadukkaan kesäteatterikokemuksen! 💛

Nyt voit nousta Oulun keskustasta Otaxin kyytiin ja matkata kiinteällä hinnalla kesäteatteriin nauttimaan kesäillasta. Taksimatka Otaxin kyydillä Oulun keskustasta kesäteatteriin maksaa koodilla ”Meri Oulu” 1-4 matkalaiselta 45 euroa ja tilataksilla (5-8 matkustajalle) 55 euroa. Otaxin taksitolppa sijaitsee heti Meri Oulun pääportilla. Mainitse koodi ”Meri Oulu” kuljettajalle heti kyytiin noustessasi.

Kesäteatterin osoite on Piriläntie 175, Kempele (ent. puutarhaoppilaitos). Kiinteät taksihinnat ovat voimassa Oulun ydinkeskustasta Pirilän puistoon sekä Pirilän puistosta Oulun ydinkeskustaan, vuorokauden kaikkina aikoina. Kiinteä hinta kattaa Oulun päässä ydinkeskustan alueen Puistokadulta Heikinkadulle, sekä Oulun torilta rautatielle. Muistathan mainita koodin ”Meri Oulu” kyytiin noustessa tai taksia tilatessa. Kiinteät hinnat ovat voimassa 5.8.2024 saakka.

Upeaa kesäteatterikesää meille kaikille!