Arvonlisävero palaa henkilökuljetuksiin

Arvonlisäverolain väliaikainen muutos on päättymässä ja 1.5.2023 henkilökuljetusten arvonlisä-verokanta muuttuu valtakunnallisesti takaisin kymmeneen prosenttiin.

30.4. – 1.5.2023 välinen yö tulee vapun vuoksi olemaan vilkas ja pyydämme asiakkailtamme ymmärrystä ja kärsivällisyyttä taksitolpilla. Lisäksi arvonlisäveromuutos tulee toteuttaa kaikissa autoissa täsmällisesti ja tämän vuoksi jokaisen kuljettajan tulee vuorokauden vaihtuessa käynnistää autolaitteet uudelleen. Tämä vie autoissamme muutaman minuutin.

Haluamme myös tiedottaa, että OTAXI Oulun alueella kuluttajahintoja on tarkastettu ja näitä tullaan päivittämään vastaamaan kustannustennousua 1.5.2023 alkaen. Viimeisin kuluttajahintojen muutos on tehty 1.4.2022 ja tämän jälkeen polttoainekustannukset ovat olleet tasaisessa nousussa, monien muiden kustannusten tavoin.

Hinnoittelua koskevat muutokset ovat toteutettu tarkoin harkiten, jotta yrittäjillämme on jatkossakin edellytykset tuottaa entistä laadukkaampaa palvelua nykyaikaisella ja turvallisella kalustolla sekä huolehtia kuljettajien osaamisesta ja hyvinvoinnista. Me haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaan, henkilökohtaisen palvelun, nyt ja tulevaisuudessa.

Kiitos alkuvuodesta kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneille, kuljetaan yhdessä vappua ja kesää kohti!