Kiitos seniorimessuilla käyneille!

Seniorimessut järjestettiin 17.-18.9. Ouluhallilla ja messut olivat kävijämenestys!

Otaxin osastonumerolla 7 kävi tunnelmallinen puheenporina koko messutapahtuman ajan. Asiakaspalvelijamme osastolla olivat erittäin tyytyväisiä. ”Oli mukavaa ja virkistävää keskustella niin monien kävijöiden kanssa.”, kertoo Räihän Kari, Oulun Aluetaksi Oy:n hallituksen entinen puheenjohtaja. ”Taksilahjakortin arvontamme toi paljon osallistujia, ja Kela-taksikyydeistä saimme runsaasti kysymyksiä ja keskustelun aloituksia.”, jatkaa Räihä.

Otaxin yrittäjät Kari ja Seija Räihä edustivat osastolla osan messuajasta.

Otaxin 50€ arvoinen taksilahjakortti arvottiin heti messujen jälkeen ja onnetar suosi tällä kertaa Eeva-Liisaa, onnittelut vielä voittajalle! Lahjakortti lähetettiin Eeva-Liisalle postitse ja lahjakortilla voittaja saa ajella Otaxin kyydillä juuri sinne, minne mieli tekee tai tarvetta kyydille on.

Kysyttävää Kela-kyydeistä?

Kela-taksikyydit kilpailutettiin 2021 ja jokaiselle alueelle valittiin kaksi toimijaa. Otaxi Kelataksi tuottaa Kelan korvaamat taksimatkat Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntien alueella. Asiakkaille on oma, maksuton Kela-tilausnumero 0800 933 77. Otaxi Kelataksin kaikki kuljettajat ovat paikallisia, koulutettuja taksiammattilaisia ja palvelevat tututta Otaxi-laadulla. Otaxi Kelataksin saatavuus ja luotettavuus on erinomaista.

Aistivammaisilla on mahdollisuus tilata taksi tekstiviestillä numerosta 18 444 151.

Meille voi jatkossakin laittaa kysymyksiä niin Kela-kyydeistä, perustakseista, esteettömistä autoista kuin asiakaspalvelusta yleisesti osoitteeseen , soittamalla tai palautelomakkeen kautta täällä. Me arvostamme jokaista saamaamme palautetta! Palautteen avulla viemme toimintaamme aina eteenpäin.