Sinustako Otaxin taksinkuljettaja?

Otaxin välitysalue on laaja, ja brändimme ulottuu Oulun Aluetaksin lisäksi niin Kuru-Taksin kuin Pohjanmaan Taksin alueelle. Luotettava, laadukas brändimme kattaa siis koko Pohjois-Pohjanmaan alueen!

Otaxin joukkoon mahtuu useampikin kuljettaja, ympärivuotisiin, sesonkiaikaisiin tai esimerkiksi viikonloppujen työsuhteisiin! Näin kuljettajanamme on mahdollista toimia myös opintojen tai toisen työn ohella, mikäli kokopäiväinen taksinkuljettajan työ ei tällä hetkellä ole mahdollinen vaihtoehto. Meiltä on mahdollista saada joustava, mielenkiintoinen ja hyvin asiakasläheinen työpaikka!

Ruka-Kuusamon alue on täynnä toinen toistaan mieleenpainuvampia maisemia ja paljon harrastus- ja aktiviteettimahdollisuuksia. Pohjanmaalla taksinkuljettajana toimiminen antaa sinulle oikeudet toimia laajalla alueella ja monilla sydämellisillä pienemmillä paikkakunnilla. Oulun alueella taksinkuljettajana toimiminen on hyvin moninaista, vaihdellen viikonloppuöiden hektisistä tunneista aamun ensimmäisiin antoisiin työ- ja koulukuljetuksiin.

Lisätietoja Otaxin väreissä toimimisesta löydät sivuiltamme täältä. Huomioithan, että seuraava taksinkuljettajan koulutus järjestetään Oulussa 12.-14..9. sekä Raahessa 17.-18.9.2022.

Tervetuloa joukkoomme mukaan!