OTAXI telttailee!

OTAXI-teltta on tuttu näky ja tuomme palvelumme yhteistyökumppaneillemme usein erilaisiin tapahtumiin ja festivaaleihin. OTAXI-teltalla asiakaspalvelijamme avustavat taksintarvitsijoita taksiin, tilaavat lisää autoja sekä tarjoilevat taksijonossa odotteleville karkkia ja juttuseuraa.

Kesän alussa järjestämme Oulun toimistolla, osoitteessa Konetie 33, Otaxin Kesäpäivät! Tervetuloa teltalle keskiviikkona 15.6.2022 kello 10-14:00 välillä. Paikalla Oulun toimiston työntekijät, Oulun Aluetaksi Oy:n hallituksen jäseniä sekä kahvia, munkkeja ja virkistävää pehmistä! Paikalla myös Pörhön ja Wetterin sähköautoja esittelyssä.

OTAXI-teltta löytyy myös Oulun Äimärautiolta Metal Capital Festivalin aikana 18.-18.6.2022. Otaxin palvelut löytyvät festivaalialueen portilta, Äimäraution pääsisäänkäynnin parkkipaikalta, josta pääset hyppäämään suoraan taksin kyytiin. Otaxilla kyydissä pääset myös kätevästi suoraan festivaaliportille ja festarihumuun mukaan! Lisätietoja festarialueelle saapumisesta ja muusta tärkeästä löydät https://metalcapital.fi/info/

Nähdään kesällä liikenteessä, teltalla ja siellä, missä sinä taksia tarvitset!

Metal Capital Festival 17.-18.6.2022