Yhteistyötä ja tapahtumia tulevaisuudessakin!

Pandemia-aika on haasteellista monelle alalle. Erityisesti tapahtuma- ja taksialaan ihmisten liikkumisen vähäisyys on vaikuttanut välittömästi. Tapahtuma-alan kampanjointi #wemakeevents on saanut maailmanlaajuisesti näkyvyyttä.

Teatria on pitkään ollut Otaxin hyvä yhteistyökumppani ja Teatria valittiinkin Vuoden 2019 Yhteistyökumppaniksi. Nyt Club Teatrian toiminnasta vastaava Oulun Tapahtumat Oy on avannut C-osakeannin (27.11.2020); C-osakkeet toimivat kannattajaosakkeina. Idea uuden osakesarjan julkaisemiseen on tullut Club Teatrian asiakkailta – upea keikkapaikka ja livetoiminta halutaan auttaa poikkeusaikojen yli, jotta meillä olisi livetapahtumia myös tulevaisuudessa!

”Olemme poikkeuksellisen vuoden aikana saaneet yhteydenottoja, joissa on oltu kiinnostuneita toimintamme tukemisesta.”, valoittaa Club Teatrian toimitusjohtaja Mika Määttä. ”Käynnistimme yhteydenottojen jälkeen selvitystyön, miten pystyisimme toteuttamaan mahdollisuuden tukea Club Teatriaa Pohjois-Suomen livemusiikkitapahtumien järjestäjänä.”

Muiden yritysten ohella myös Club Teatria joutui ennalta-arvaamattomaan tilanteeseen keväällä koronapandemian lamauttaessa koko Suomen livemusiikkikentän. Uusia keikkoja sovittiin syksylle, ja kevään keikat löysivät uusia päivämääriä, mutta juhlat eivät jatkuneet pitkään toisen aallon tavoittaessa Suomen. Vielä viime vuonna OTAXI oli teltalla Teatrian pihalla palvelemassa juhlijoita kuukausittain. Tänä vuonna telttakeikat ovat olleet yksittäisiä.

”Kyllähän tämä on ollut uskomaton vuosi. Koko Club Teatrian historian aikana ei ole nähty näin hektisesti muuttuvia tilanteita tässä laajuudessa. Onneksi niin artistit, yhteistyökumppanit, kuin henkilökuntammekin on ollut joustavaa ja uusia suunnitelmia on voitu tehdä lyhyelläkin aikataululla.”, kertoo promoottorina työskentelevä Marco Järvenpää.

C-osakesarjan tavoitteena on vahvistaa Oulussa ja Torniossa livekeikkoja ja -tapahtumia järjestävän yrityksen pääomaa poikkeuksellisessa tilanteessa. Kannattajaosakkeisiin ei kuulu hallinnoimisoikeuksia tai taloudellisia oikeuksia yhtiössä, mutta osake oikeuttaa useisiin etuihin, joihin kuuluvat mm. kannattajaosakkaiden omat keikat ja mahdollisuus saada kutsuja muillekin Club Teatrian keikoille niiden jälleen käynnistyessä. Kannattajaosakkeen kappalehinta on 100 euroa.

”Club Teatria työllistää tapahtumapäivinä suoraan ja välillisesti jopa 150 henkilöä. Lisäksi hyödynnämme toimintapaikkakunnillamme paikallisten yhteistyökumppaneidemme palveluja. Tuntuu, ettei valtakunnallisessa päätöksenteossa tapahtuma-alan työllistämistä ja vaikutusta alueen elinkeinoelämään aina ymmärretä.”, pohtii Järvenpää.

”Kannattajaosake on suunnattu henkilöille, jotka haluavat tukea Club Teatrian toimintaa ja sitä kautta tapahtuma-alan elinkeinoa, sekä henkilöitä tapahtumien takana. Kannattajaosake on livemusiikin ystäville, jotka tahtovat nauttia laadukkaista livekeikoista haastavien aikojen jälkeen.”, kertaa Määttä.

Osakeanti on avoinna 27. helmikuuta 2021 saakka. Osakkeita annissa on 4 000 kappaletta ja osakeannin toteutumiseen vähimmäisrajana on 500 osaketta. Osakkeita voivat hankkia oikeustoimikelpoiset yli 18-vuotta täyttäneet henkilöt, sekä yritykset ja yhteisöt.

Lisätietoja osakeannista löydät täältä.