OTAXI -sisupuukko sen ansaitsevalle!

Otaxilla haluamme levittää hyvää tsemppi-henkeä autoilijoidemme ja kuljettajemme keskuudessa näinä haasteellisina aikoina. Olemme aloittaneet kampanjan, jossa kuukausittain luovutamme käsintehdyn OTAXI -sisupuukon taksiammattilaisten ilmiantojen perusteella.

Jokainen Otaxin autoilija ja kuljettaja voi ilmiantaa kollegan, joka ”pistää silmään” erityisen positiivisella tavalla. Oletko siis nähnyt, kuullut tai huomannut erinomaista toimintaa ja sisukkuutta korona-pandemian aiheuttamana hiljentyneenä toiminta-aikana? Pistä hyvä kiertämään ja laita vinkki meille eteenpäin! Kuljettajien ja autoilijoiden extranetistä löytyy lisätietoja sekä vinkkausmahdollisuudet OTAXIn Sisu-kampanjaan.

Ensimmäinen sinnikkyyden tunnusmerkki ojennetaan eteenpäin viikolla 21.

Puljujärven Jessen sanoin; haasteellisina hetkinä tsempataan ja mennään sisulla yhdessä eteenpäin! 💪