Yhteistyö Kahvila Stockholmin kanssa

Olemme aloittaneet maukkaan yhteistyön Kahvila Stockholmin kanssa.

Nyt voit tilata ruokaa noudettavaksi tai toimitettavaksi suoraan kotiovelle tai toimistolle. Tyylikäs Kahvila Stockholm löytyy Oulusta osoitteesta Isokatu 37. Lisätietoja päivän lounaasta saat nopeasti myös puhelimitse +358 400 269031. Kahvilan kotiintoimitettu valmis tilausruoka tuo helpotusta arkeen ja on oiva tapa ilahduttaa vaikka läheisiä!

Lounasika on arkisin klo 11:00-15:00 sekä lauantaina klo 12:00-15:00. Voit tilata lounaan tai muita herkkuja etukäteen puhelimitse tai tilata kaikki haluamasi ruuat sekä kuljetuksen verkkokaupasta. Verkkokaupasta löytyy kotiruuan lisäksi mm. raikkaita salaatteja, kakkuja ja leivonnaisia, uuniperunoita sekä suolaisia ja makeita vohveleita. Mikäli haluat ruuat kuljetettavaksi kotiin saakka, muistathan lisätä ostoskoriin myös kuljetuksen.

Kahvila Stockholmin herkulliseen verkkokauppaan pääset tästä. Maukkaita ruokailuhetkiä!