Koronavirustartuntojen ehkäiseminen

Koronavirustartunnat ovat lisääntyneet myös kotimaassa. Otaxi tarjoaa taksipalveluja normaalisti mutta kuljettajilla on myös oikeus kieltäytyä ottamasta kyytiin asiakasta, jolla näyttäisi olevan koronaoireita tai jotka saapuvat Oulun lentokentälle epidemia-alueilta.


Huoli taudin leviämisen katkaisemisesta ja työturvallisuudesta on taksialalla olennainen. Kuljettajat saavat kieltäytyä koronaoireisen asiakkaan kyyditsemisestä omaan turvallisuuteen vedoten. Toivomme asiakkailtamme ymmärrystä ja suosittelemme käsidesin käyttöä ennen ja jälkeen taksimatkan.

OTAXI Oulun toimistolla tuemme hallituksen ja Suomen terveydenhuollon linjauksia. Tästä syystä, palvelemme Konetiellä ENSISIJAISESTI SÄHKÖPOSTITSE JA PUHELIMITSE.

Puhelimitse ja sähköpostitse palvelemme normaalisti toimistoajalla maanantaista perjantaihin klo 07:30-15:00.