Pikkujoulukausi

Pikkujoulukausi näkyy selkeästi taksiliikenteessä koko marraskuun aina joulukuun puoleenväliin saakka. Huomioithan, että juhlapäivien kiireisimpinä tunteina taksien kysyntä on niin suurta, että vapaata taksia valitettavasti voi joutua normaalia pidempään odottamaan.

Kärsivällisyys kannattaa, samoin kuin taksihinnan tarkistaminen ennen ajomatkaa, mikäli taksitoimija ei ole tuttu. Luotettavissa takseissa käytetään mittaria, ellei kiinteästä hinnasta ole sovittu etukäteen. Matkasta tulee aina saada kuitti. Kuitti kannattaa pitää tallessa esimerkiksi autoon jääneitä tavaroita etsiessä tai mikäli kuljettaja halutaan tavoittaa muusta syystä.Taksitolpalta asiakas saa aina valita haluamansa auton jonosta.

OTAXI -autoissa hinnat ovat samat luotettavat enimmäishinnat – myös pikkujouluaikaan.

Pikkujouluja vietetään ympäri Suomea. Oulun suurimmat pikkujoulut, Radio SuomiPopin Pikkujoulu Piknik juhlitaan 23.11.2019 Ouluhallilla. Olemme palvelemassa OTAXI -tapahtumatolpan kanssa paikan päällä, jotta juhlijat pääsevät sujuvasti sekä paikan päälle, että juhlista kotiin tai jatkoille.

Turvallisia pikkujouluja!