Qstock järjestelyt 26.-27.7.2019

Qstock lähestyy!

Festarivalmistautumisessa otathan huomioon, että takseja on liikkeellä tapahtuman aikana runsaasti, mutta juhlijoiden määrään nähden silti rajallinen määrä. Tästä syystä jonotusajat luonnollisesti kasvavat. Otathan mukaasi kärsivällisyyttä ja upeaa fiilistä, sekä helteellä vettä ja aurinkosuojausta.

Kaikille takseille avoin festivaaliajan taksitolppa sijaitsee Merikosken silloilla, Raatin stadionin kohdalla. Pohjoisen suuntaan ajavien taksien pysähtyminen Merikosken silloille on turvallisuussyistä kielletty.

Kaikissa OTAXIn autoissa on tuttu taksa ja enimmäishinnat voimassa myös festivaalin ajan. Muiden toimijoiden tapahtumahinnoista emme vastaa ja hinnat kannattaakin muistaa aina tarkistaa ennen kyytiin nousemista.

Muistathan, että saat valita vapaasti taksin eri toimijoiden välillä, sinun ei tarvitse nousta jonon ensimmäisen auton kyytiin. Suosittelemme ottamaan kyydeistä aina kuitin talteen, jotta ruusut ja risut löytävät mutkitta oikean auton.

Taksitilauksia emme valitettavasti voi ottaa festivaalialueelle vastaan (poislukien invataksitilaukset ja sairastapaukset). Tämä koskee sekä soittamalla, että sovelluksilla tehtyjä taksitilauksia.

Aurinkoista, upeaa viikonloppua!