OTAXI Oulun kiintiöpaikat haussa

OTAXI Oulun kiintiöjärjestelmää on juuri päivitetty. Tämän tuloksena OTAXI Oulun välitysalueelle haetaan 26 uutta taksiyrittäjää.

OTAXI on näkyvä, alati laatuun, turvallisuuteen ja asiakaspalveluun panostava brändi. Oulun Aluetaksin lisäksi Otaxiin kuuluu myös KuRu-Taksi Oy ja Pohjanmaantaksi Oy, tehden Otaxin alueesta yli 600 auton ja yli 1500 ammattilaisen joukon. Koulutamme, tuemme ja pidämme huolta ammattilaisistamme.

Vapautuneet kiintiöpaikat ovat haettavissa seuraaville paikkakunnille:

Kempele 2 paikkaa

Haukipudas 2 paikkaa

Kiiminki 2 paikkaa

Oulu 15 paikkaa

Yli-ii 2 paikkaa

Muhos 1 paikkaa

Tyrnävä 2 paikkaa

OTAXI brändiin kuuluvan palvelulupauksen mukaan taksipalvelut tuotetaan koko välitysalueella, kaikkina vuorokaudenaikoina. Tästä lupauksesta johtuen nyt haettavat kiintiöpaikat on sijoitettu keskeisimmille paikkakunnille, mutta operointi on vapaata voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti. Kaikki jaossa olevat kiintiöpaikat avaavat OTAXI Oulun kyydinvälityksen ja muut palvelut.

Kiintiöpaikat ovat haettavissa välittömästi Suomen Juristien kautta. Hakuaika on 10.6. – 5.7.2019, haku päättyy perjantaina 5.7. kello 12:00. Kiintiöpaikkahakuun voi osallistua hakemalla paikkaa tietyltä / tietyiltä paikkakunnilta maksamalla hakemusmaksun 150€ / hakemus (sis. alv). Mikäli haet useammalle paikkakunnalle, on hakemusmaksu paikkakuntakohtainen. Mikäli hakijoita on enemmän kuin vapaita paikkoja, paikat arvotaan. Hakemusmaksua ei palauteta.

Valintaprosessi on avoin ja objektiivinen. Otathan huomioon hakiessasi, että täytät Suomen lain vaatimat taksiyrittäjän vaatimukset. Lisäksi edellytämme kaikilta uusilta kuljettajiltamme OTAXI -kuljettajakoulutukset. Tämän lisäksi jokainen ammattilaisemme on käynyt OTAXI -brändikoulutuksen ja Kela-kyyteihin vaadittavan Kela-koulutuksen.

Mikäli saat kiintiöpaikan, välityspalvelun avausmaksu on 8500€, sis. alv.
Huomioithan hakiessasi, että taksiyrittäjyyden aloittamispäivämäärä on valinnan jälkeen ilmoitettava 3 kuukauden kuluessa.

Lisätietoja antaa Meeri Junttila,

Vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen