Otaxin kiintiöpaikat on jaettu

Otaxin kiintiöpaikat Oulun Aluetaksin alueella on jaettu Suomen Juristit Oy:n toimesta. Suomen Juristit Oy on tiedottanut kaikkia kiintiöpaikan hakijoita kiintiöpaikan tuloksista. Tietyiltä osin paikkakunnilta, joille hakemuksia tuli enemmän kuin vapaita kiintiöpaikkoja oli jaossa, on järjestetty arvonta. Kiintiöpaikan saaneet henkilöt / yritykset ovat paikkakunnittain seuraavasti:

Kempele:
Topi Isojämsä
Teemu Käyhkö
Jarno Junnonaho

Haukipudas:
Puolen Suomen Taksi Oy
Taksipalvelu Korkeasalo Ky

Oulu/Oulunsalo:
Tmi Suorsa K. O.
Kaakkurin Taksi Tmi
ILUMOI Oy
Power Service Groups Oy
Markus Moilanen
Valtteri Tuomaala
Valkia Services
Tmi Eekan Taksi
Joni Toivonen
Virva Alalääkkölä
Marita Matala
Miika Buljugin

Yli-Ii:
Teemu Käyhkö

Lumijoki:
Teemu Käyhkö

Muhos:
Teemu Käyhkö
Jarno Junnonaho

Täyttyneiden kiintiöpaikkojen lisäksi kesäkuun kiintiöön jäi kaksi avointa kiintiöpaikkaa Kempeleessä. Kiimingissä on samoin haettavissa kaksi kiintiöpaikkaa. Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan taksiyrittäjyyden Kempeleessä tai Kiimingissä, olethan yhteyksissä Suomen Juristit Oy:n asiantuntijoihin osoitteessa Kirkkokatu 21 B 3. krs. 90100 Oulu tai sähköpostitse oulu(a)suomenjuristit.fi

Kiintiöpaikan saaneen tulee olla yhteydessä Otaxin toimistoon käytännön asioiden hoitamiseksi. Kiintiöpaikan saaneiden on aloitettava taksiyrittäjyys valitulla paikkakunnalla 3 kuukauden aikana. Mikäli taksiyrittäjyyttä ei tänä aikana aloiteta, kiintiöpaikka vapautuu uudelleen halukkaille haettavaksi.

Onnittelut kaikille arvonnassa onnekkaille kiintiöpaikan saaneille, toivotamme ansiokasta taksiyrittäjyyttä Otaxin tiimissä!