Kuningaskärppä OTAXIn tiimiin mukaan!

Kärppäguru Jari Piku Viuhkola on mukana OTAXI -tiimissä 25.-27.5. viikonloppuna suuressa haasteessa. NUTS Karhunkierros järjestetään Kuusamon maisemissa, Oulangan kansallispuiston luonnossa, Karhunkierroksen jylhillä poluilla. Polkujuoksumatkat ovat 31, 53, 80 ja 160 kilometriä.

Viuhkola vieraili OTAXI -toimistolla haastateltavana tulevasta koitoksesta. Mistä idea tapahtumaan lähti? ”Alkutalvesta kavereiden kanssa tapahtumasta alettiin puhumaan, ja lopulta päätettiin porukalla osallistua. Olen itse ensimmäistä kertaa mukana juoksemassa NUTSissa.”, Viuhkola kertoo. Kuinka sitten tapahtumaan valmistautuminen, mitä harjoitteluun on sisältynyt? ”Talven ajan olen säännöllisesti lenkkeillyt sekä liikkunut monipuolisesti. Innolla olen lähdössä tapahtumaan haastamaan itseäni.”, Viuhkola jatkaa.

OTAXI -tiimin odotuksista ja terveisistä kysyttäessä, vastaus tulee nopeasti ja varmasti. ”OTAXI -joukkueessa on hyvä fiilis ja juoksijat ovat kunnossa, luottavaisina lähdemme reissuun ja koitosta kohti. Terveisiä ja liikunnan iloa kaikille!”

Toivotetaan tiimille onnea koitokseen. Seuraamalla OTAXIn Facebook ja Instagram sivuja, voit myös osallistua tulevaan Kuningaskärppä-aiheiseen kisaan. Kisa julkaistaan lähipäivinä.

Jari Viuhkola ja OTAXIn toimitusjohtaja Ville-Veikko Pohjola

Karhunkierroksella Viuhkolan kanssa OTAXIn toimitusjohtaja Ville-Veikko Pohjola.