OTAXI ja Tunturiviihde Oy markki­nointi­yhteis­työssä

OTAXI ja Tunturiviihde Oy ovat sopineet laajasta markkinointiyhteistyöstä. Yhteistyö on vuoden mittainen ja näin erityisen mittava, näkyvä ja nykyaikainen.

Yhteistyö on hyvin näkyvissä OTAXI -brändin autoissa, joissa oikean puolen takasivuikkunassa näkyy huoliteltu Bar IHKU tarra. Bar IHKU löytyy Oulun lisäksi myös Tampereelta, Leviltä ja toukokuun 2018 alusta myös Helsingistä. Iskeviä ja mieleenpainuvia ”Kaikki taksit vievät Ihkuun”, ”Tällä taksilla Torikadulle” ja ”Matkalla Ihkuun” tarroja on asennettu Oulussa takseihin huikeat määrät, yli 300 autoon.

OTAXI tarjoaa mainospaikkoja ja näkyvyyttä vapaisiin ikkunapaikkoihin. Mainospaikkoja ovat takaikkuna, oikea takasivuikkuna, vasen takasivuikkuna sekä auton kyljet. Soita meille toimistolle puh. 08-370 073 ja kysy lisää! Yhteyttä voit ottaa myös lomakkeella täältä.

Tunturiviihde Oy toimitusjohtaja Tomi Keisala ja OTAXI toimitusjohtaja Ville-Veikko Pohjola

Kuvassa Tunturiviihde Oy toimitusjohtaja Tomi Keisala ja OTAXI toimitusjohtaja Ville-Veikko Pohjola.