Toimiston vahvuus kasvaa

OTAXI kasvaa uudella työntekijällä. Sandholmin Piia aloitti asiakkuuspäällikkönä 16.4. ja työskentelee OTAXIn Linnanmaan toimistolta käsin. ”Otaxilla on vahva hieno brändi, on mahtava päästä viemään tätä sanomaa eteenpäin. Toimistolla porukka vetää yhtä köyttä ja olen ylpeä saadessani olla mukana Otaxin isoa joukkoa.”, kertoo Piia.

”OTAXI VIP on erityinen, hieno lisäkokonaisuus ja kokemus asiakkaalle. Muiden tärkeiden kokonaisuuksien ohella tämä on Otaxin brändille hieno lisä tarjontaan ja laadukkuuteen.”, Piia jatkaa. Vuoden alussa lanseerattua OTAXI VIP -palvelua on tilattu jo häihin, tärkeille yritysvieraille sekä kaveriporukoille, jotka haluavat pientä luksusta elämään. OTAXI VIP on kaikkien saatavilla ja varattavissa, järkevällä hinnoittelulla, tuomaan sitä jotain extraa taksimatkaan!