Tietoa

Pohjanmaan Taksi Oy

Pohjanmaan Taksi Oy on vuonna 1993 perustettu, taksiyrittäjien omistama tilausvälitysyhtiö. Välitystoiminta Raahessa sijaitsevassa taksikeskuksessa alkoi 15.5.2011, taksikeskus välittää vuosittain noin 400 000 taksitilausta Pohjois-Pohjanmaan alueella. Taksikeskus toimii 24 h, vuoden jokaisena päivänä.

 

Päivystyspalvelut

Soittaessasi taksin tilausnumeroon, menee puhelu Raahen taksikeskukseen josta tilaustiedot välittyvät GPRS-verkkoa hyväksikäyttäen Pohjois-Pohjanmaan takseille. Tilaajan lopettaessa puhelun ovat tilaustiedot jo lähimmällä vapaalla tai kohta vapautuvalla taksilla. Lähin taksi paikannetaan parhaimmillaan 12 GPS-satelliitin avulla. Lisäksi järjestelmä minimoi taksien ristiin ajoa ja asiakas saa taksin mahdollisimman nopeasti.

Työturvallisuus

Myös taksinkuljettajien työturvallisuus on parantunut välitystekniikassa olevan hälytysjärjestelmän ansiosta. Hädässä oleva taksi mm. pystytään tarvittaessa paikantamaan kahden metrin tarkkuudella.

Yhteistyökumppanit

Taksivälityksessä yhteistyökumppaneitamme ovat maksuliikenteen osalta Oulun Aluetaksi Oy ja Taksiliiton yrityspalvelu sekä ohjelmisto- ja laitetoimittajiamme ovat Mobisoft Oy, Semel Oy ja Trippi Oy.

Palvelut

 

Taksin tilaus

Puhelu maksaa 1,25 euroa +1,00 euroa/min. +pvm. Jos numero on varattu odota jonossa että puheluusi ehditään vastata. Numero vastaa 24 h/vrk, vuoden jokaisena päivänä. Taksin saa myös lennosta tai taksiasemalta. Kun taksivalo palaa auto on vapaa.

Erityistoiveet

Erityistoiveesi voit kertoa tilausta tehdessäsi. Esim. farmariauto, tilataksi, pyöräkoukkuauto, paariauto, invataksi, kielitaitoinen kuljettaja. Varmimmin toiveesi voidaan täyttää kun tilaat auton ennakkoon.

Maksutavat

Taksissa voit maksaa käteisen ja pankkikortin lisäksi seuraavilla luottokorteilla: American Express, Diners Club, Eurocard, Mastercard, Taksikortti, Visa ja Visa Electron.

Suurtilaajat

Suurtilaajille automaattitilaus – kysy lisää! markku.ylikulju@pohjanmaantaksi.fi

Kelan korvaamat kuljetukset

Asutko Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella? Onko sinulla sairautesi vuoksi oikeus Kelan korvaukseen taksimatkasta?

Kelan korvaamat kuljetukset Pohjois-Pohjanmaalla tilataan numerosta 0800-93150. Tilauspuhelu on asiakkaalle maksuton. Jos numero on varattu odota jonossa että puheluusi ehditään vastata. Puhelujonottaminen on maksutonta. Asiakas maksaa vain omavastuun 25,00 euroa/ yhdensuuntainen matka ja taksi perii lopun kyytimaksusta suorakorvauksena Kelalta.

 

Lue lisää

Taksiasemat

Paikkakunnat joiden taksivälitystä Pohjanmaan Taksi Oy:n välityskeskus hoitaa:

 

Puhelun hinta 1,25 eur/puhelu +1,00 eur/min +pvm

Yhteystiedot

 

Pohjanmaan Taksi Oy

Käynti ja postiosoite:
Rantakatu 8 A
92100 Raahe

 

Markku Ylikulju

toimitusjohtaja
0400 925 686
markku.ylikulju @ pohjanmaantaksi.fi

Juha Viitanen

hallituksen puheenjohtaja
040 847 1397
juha.viitanen @ pohjanmaantaksi.fi

Henri Möttönen

palvelupäällikkö
050 544 4100
henri.mottonen @ pohjanmaantaksi.fi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä