Meille töihin?

OTAXI -ammattilaiseksi kasvavaan taksitoimintaan?

 

OTAXI hakee uusia yrittäjiä kasvavaan taksitoimintaan. OTAXI on vahva, näkyvä ja alati laatuun panostava brändi. Otaxiin kuuluu Pohjanmaantaksi Oy, Oulun Aluetaksi Oy ja KuRu-Taksi Oy, tehden OTAXIn alueesta yli 600 auton ja yli 1500 ammattilaisen joukon. Koulutamme, tuemme ja pidämme huolta ammattilaisistamme. Taksialan muutosten myötä olemme tehneet päätöksen kiintiöjärjestelmästä, jonka avulla haluamme taata laadukkaat välityspalvelut taksiautoilijoille sekä hyvän saatavuuden laatulupauksineen asiakkaillemme.

Liitteessä on tarkempaa tietoa Oulun Aluetaksi Oy:n kiintiöjärjestelmästä. Pohjanmaan Taksin tai Kuru-Taksin alueen kiintiöjärjestelmistä voit olla yhteyksissä paikallisyritykseen. Tämän järjestelmän puitteissa haemme Oulun alueelle tasaisin väliajoin uusia asiakaspalveluhenkisiä, luotettavia ja ahkeria yrittäjiä. Samalla varmistamme taksipalvelun laadun ja saatavuuden. OTAXI -tiimi on vahva ja kasvava joukko ammattilaisia. Tarjotaksemme korkealuokkaisen paikallisen palvelun ja palvelun saatavuuden, olemme vuodelle 2018 laskeneet OTAXIn Oulun alueen kiintiöön tarvittavan yhteensä 328 taksiautoa. Uskomme vakaasti, että kiintiön mukainen tarve pysyy ja kasvaa tulevaisuudessa. Ensimmäisessä haussa kesäkuussa 2018 oli kiintiön mukaisesti haettavissa 24 paikkaa. Kiintiöpaikat oli haettavissa eri paikkakunnille. Tämän jälkeen on tehty kaksi lisähakua ja kaikki avoinna olleet kiintiöpaikat on täytetty.

Valintaprosessi on avoin ja objektiivinen. Kiintiöjärjestelmän tuottaa ja sen yhteistyössä OTAXI Oulun kanssa päivittää Suomen Juristit Oy. Otathan huomioon tulevia kiintiöpaikkoja hakiessasi, että täytät Suomen lain vaatimat taksiyrittäjän vaatimukset, sekä Otaxin paikallisen välityspalvelusopimuksen liitteessä yksilöidyt edellytykset. Hakemusmaksu on 150€ sis. ALV, jota ei palauteta. Valittujen henkilöiden on aloitettava taksiyrittäjyys 3 kuukauden aikana. Mikäli aloitus venyy, OTAXI-kiintiö vapautuu seuraavalle hakijalle. Kiintiöjärjestelmän päivitys tehdään 6 kuukauden välein.

Objektiivista markkinadataa ja vuoden 2018 kyytien tilausmäärään liittyvää dataa on arvioitu kiintiöjärjestelmän päivitykseksi, joka julkaistiin kesäkuussa 2019.

Kiintiöjärjestelmä Oulu

Kuljettajaksi Otaxille

Epic Academyn OTAXI -kuljettajakoulutuksen jälkeen sinulla on valmiudet toimia kuljettajana OTAXI -takseissa.

Olet varmasti huomannut uudistetun ilmeemme ja vahvan brändimme? Sen ovat huomanneet myös asiakkaamme, ja töitä riittää. Joukkueessamme on aina tarvetta asiakaspalveluhenkisille, oppimishaluisille ja luotettaville kuljettajille.

Hakeudu alkaviin koulutuksiin ja tule osaksi OTAXI -tiimiä!

 

Epic Academy Oy

Janne Huttunen

janne.huttunen@epicautokoulu.fi

puh. 050 – 568 0884

OTAXI -kuljettajakurssit

Hinta: 450€ sisältää alalle valmentavan lähiopetuksen, Kela-koulutuksen, OTAXI -brändikoulutuksen, verkko-ja lähiopetusmateriaalin sekä harjoituskokeita. Lisäksi koulutuksen jälkeen järjestetään Otaxin vaatima paikallistuntemus-, kieli- ja laatukoe (sisältyy hintaan).

Ilmoittaudu

Mikäli sinulla ei ole aikaisempaa kuljettajakokemusta, muistathan, että OTAXI -kuljettajilla tulee olla joko riittävästi työkokemusta alalta tai koulutus suoritettuna. Taksinkuljettajan koulutuksen voit käydä myös muualla, mutta OTAXI -laatulupaukseen ja palveluun liittyvä brändikoulutus on kaikille OTAXI -autoissa ajaville välttämätön. Perustason suomenkielentaito vaaditaan. Lisäksi Kela-koulutus vaaditaan jokaiselta Kela-kuljetuksia suorittavalta kuljettajalta. Lisätietoja saat lähimmästä Otaxi -toimistosta tai koulutuksen järjestäjältä.