Pääsiäisen aukioloajat

OTAXI Oulun toimisto on auki pääsiäisenä seuraavasti:

Ma-ke 6.-8.4.2020 normaalisti auki 07:30-15:00

To 9.4.2020 klo 07:30-13:00

Pe-ma 10.-13.4.2020 toimisto kiinni

Ti-pe 14.-17.4.2020 normaalisti auki 07:30-15:00

Huomioithan, että kyydinvälityskeskukset palvelevat normaalisti, 24/7.

Värikästä, maukasta pääsiäistä!

Yhteistyö Kahvila Stockholmin kanssa

Olemme aloittaneet maukkaan yhteistyön Kahvila Stockholmin kanssa.

Nyt voit tilata ruokaa noudettavaksi tai toimitettavaksi suoraan kotiovelle tai toimistolle. Tyylikäs Kahvila Stockholm löytyy Oulusta osoitteesta Isokatu 37. Lisätietoja päivän lounaasta saat nopeasti myös puhelimitse +358 400 269031. Kahvilan kotiintoimitettu valmis tilausruoka tuo helpotusta arkeen ja on oiva tapa ilahduttaa vaikka läheisiä!

Lounasika on arkisin klo 11:00-15:00 sekä lauantaina klo 12:00-15:00. Voit tilata lounaan tai muita herkkuja etukäteen puhelimitse tai tilata kaikki haluamasi ruuat sekä kuljetuksen verkkokaupasta. Verkkokaupasta löytyy kotiruuan lisäksi mm. raikkaita salaatteja, kakkuja ja leivonnaisia, uuniperunoita sekä suolaisia ja makeita vohveleita. Mikäli haluat ruuat kuljetettavaksi kotiin saakka, muistathan lisätä ostoskoriin myös kuljetuksen.

Kahvila Stockholmin herkulliseen verkkokauppaan pääset tästä. Maukkaita ruokailuhetkiä!

OTAXI ja 02 Taksi yhteistyöhön

02 Taksi on taksien tilaus- ja vertailupalvelu, jossa luotettavien taksiyhtiöiden tarjonta on koottu yhteen paikkaan. Palvelun avulla voit valita sopivimman kyydin hinnan, nopeuden tai asiakasarvioiden perusteella ja tilauksen teet kätevästi joko puhelimitse tai sovelluksella.

OTAXI ja 02 Taksi ovat nyt tehneet yhteistyösopimuksen!

1.4.2020 lähtien OTAXI ajaa 02 Taksin kautta tilatut kyydit OTAXI Oulun välitysalueella.

02 Taksi toimii valtakunnallisesti ja taksintilaus onnistuu soittamalla numeroon 020230 tai lataamalla ilmainen sovellus 02 Taksin nettisivuilta tästä. 02 Taksin puhelinpalvelu auttaa löytämään taksikyydin missä päin Suomea tahansa.

OTAXI x O2 Taksi yhteistyössä Oulun alueella!

02 Taksi sovelluksen kautta taksitilaus on maksutonta. Sovellus on ladattavissa sekä App Storesta, että Google Play kaupasta. Sovelluksesta voit valita sinulle parhaiten sopivan taksin hinnan, nopeuden tai arvioiden perusteella.

Puhelinpalvelu on avoinna 24/7, vuoden jokaisena päivänä. 020230 puheluhinnat ovat 1,25€/puhelu + 0,049€/sek (+pvm/mpm).

Kauppakassi- ja noutoruokapalvelu

Nyt kaupassakäynnin ulkoistaminen on mahdollista. Näin voimme turvata myös riskiryhmään kuuluvien asiointitarpeita.

Tilaa OTAXI käymään puolestasi ostoksilla ja kantamaan ruuat suoraan kotiovelle.

Taksinkuljettajamme voi käydä kaupassa sinun tai läheisesi puolesta. Kauttamme voit tilata kuljettajan suorittamaan koko kauppa- tai apteekkireissun puolestasi. Mikäli olet tilannut kauppakassin etukäteen, voimme noutaa tämän noutopisteeltä ja tuoda perille. Toimitamme kotiovelle myös valmiiksi tilatut noutoruuat paikallisista pizzerioista ja ravintoloista.

Hinnoittelu 23.3.2020 alkaen:

 Palvelun hinta 0-5km kaupasta 10,00 € / toimitus + 25,00 € / tunti asiointiveloitus
 Palvelun hinta 5-10 km kaupasta 15,00 € / toimitus + 25,00 € / tunti asiointiveloitus
 Palvelun hinta 10-15 km kaupasta 20,00 € / toimitus + 25,00 € / tunti asiointiveloitus

Asiointiveloitus veloitetaan kaupassa käytetystä ajasta. Näin esimerkiksi kauppareissu, johon kuluu aikaa 30 minuuttia, maksaa maksimissaan 5km matkalla 22,50€ (sis. alv). Minimi asiointiveloitus on 30min.

Taksin tilaaminen kauppakäynnille:

 Tilaa taksi numerosta 0600 30081 (1,59 € + 0,48 €/min). Kerro ensimmäiseksi, että kyseessä on kaupassakäynti tai tilatun ruuan noutaminen.
 Suosittelemme tilaamaan kauppakassin valmiiksi, jotta käteisen käyttö olisi mahdollisimman vähäistä. Useissa kaupoissa on valmiita kauppakassipalveluita ja maksu otetaan vastaan tilausta tehdessä, pankkitunnuksilla.
 Kuljettaja noutaa sinulta kauppalistan ja rahaa ostoksia varten. Käteisen sijaan, kuljettaja voi ottaa vastaan myös lähikaupan asiakasnumeron tai kaupan lahjakortin.
 HUOM! Emme toimita tupakkatuotteita, alkoholia tai reseptilääkkeitä.
 Tilaajan puhelinnumero on hyvä olla kuljettajalla tiedossa, mikäli jotain tuotetta ei ole kaupassa saatavilla.
 Kuljettaja tuo ostokset kuitin ja vaihtorahojen kera.
 Kyydin veloitus maksetaan kuljettajalle ruokakassin tuonnin yhteydessä. Taksikuitista näkyy sekä ajettu kauppamatka kilometreinä, että kaupassa käytetty aika.
 Mikäli kauppakassi on kaupassa valmiiksi noudettavana, ainoastaan toimitusmaksu (0-5km 10€/toimitus, 5-10km 15€/toimitus, 10-15km 20€/toimitus) veloitetaan. Sama veloitus on käytössä pizzerioista ja ravintoloista noudettaessa.

Palveluhinnat ovat voimassa OTAXI Oulun kuntien alueella.

OTAXI yrittäjäkoulutus siirtyy

Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen olemme yhteistyössä Epic Autokoulun kanssa päätyneet siihen ratkaisuun, että ensimmäinen maaliskuulle suunniteltu OTAXI yrittäjäkoulutus siirtyy.

Pyrimme omalla esimerkillämme olla tukemassa hallituksen ja Suomen terveydenhuollon linjauksia, ja näin ollen välttää ylimääräisiä kokoontumisia ja tapahtumia. Koronaviruksen nopea leviäminen Suomessa ja muualla Euroopassa vaatii meiltä kaikilta aktiivisia toimia viruksen leviämisen hidastamiseksi ja riskiryhmiä suojellaksemme.

Ilmoitamme uudesta koulutuksen aikataulusta sivuillamme myöhemmin.

Hoidamme tavarasi perille

Koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi koko Suomi hiljenee menoissaan ja kiireissään. Etäopetukseen varaudutaan Oulussakin, ja konsertteja, tapahtumia sekä kisoja ja otteluita on peruttu.

Haluatko välttää kaupassa käymistä? Onko sinulla paketti, jonka toivoisit toimitettavan eteenpäin? OTAXI auttaa ja kuljettaa tavarasi nopeasti perille. Mikäli olet ostanut kaupasta ostokset ja ne ovat valmiiksi keräiltynä, noudamme tavarat puolestasi ja kuljetamme ne kotiovellesi.

Tavarakuljetuksen voit tehdä normaalisti soittamalla kyydinvälityksemme 0600 30081. Kerrothan tilausta tehdessäsi, minkäkokoisesta paketista on kyse, mistä se tulee noutaa ja minne kuljettaa. Muista informoida tavaran vastaanottajaa ja noutopäätä, jotta tavarankuljetuksen jokainen osapuoli on kuljetuksesta tietoinen. Tilataksiimme mahtuu myös isompia kuljetuksia, jätä kuljetukset siis huoletta hoitoomme!

(Puheluhinnat 1,59 € + 0,48 €/min)

Koronavirustartuntojen ehkäiseminen

Koronavirustartunnat ovat lisääntyneet myös kotimaassa. Otaxi tarjoaa taksipalveluja normaalisti mutta kuljettajilla on myös oikeus kieltäytyä ottamasta kyytiin asiakasta, jolla näyttäisi olevan koronaoireita tai jotka saapuvat Oulun lentokentälle epidemia-alueilta.


Huoli taudin leviämisen katkaisemisesta ja työturvallisuudesta on taksialalla olennainen. Kuljettajat saavat kieltäytyä koronaoireisen asiakkaan kyyditsemisestä omaan turvallisuuteen vedoten. Toivomme asiakkailtamme ymmärrystä ja suosittelemme käsidesin käyttöä ennen ja jälkeen taksimatkan.

OTAXI Oulun toimistolla tuemme hallituksen ja Suomen terveydenhuollon linjauksia. Tästä syystä, palvelemme Konetiellä ENSISIJAISESTI SÄHKÖPOSTITSE JA PUHELIMITSE.

Puhelimitse ja sähköpostitse palvelemme normaalisti toimistoajalla maanantaista perjantaihin klo 07:30-15:00.

OTAXI Green laajenee

OTAXI haluaa osaltaan kannustaa autoilijoitaan vähäpäästöisyyteen ja painottaa yritysten yhteiskuntavastuuta. Vähäpäästöisten autojen määrä on lähtenyt kasvuun autoilijoiden omista lähtökohdista ja kiinnostuksesta. Näiden yrittäjien ympärille OTAXI on aiemmin lanseerannut OTAXI Green -vaihtoehdon, joka mahdollistaa asiakkaan valitsemaan ympäristöystävällisemmän taksin näin halutessaan.

Otaxi on nyt päättänyt laajentaa ympäristöyställisyyteen tähtäävää OTAXI Green -luokkaa. Vähäpäästöisen auton tunnistat vihreän hiilijalanjäljen lehdestä, joka löytyy auton konepellistä. Lehden saavat kaikki autot, jotka tukevat vähäpäästöistä teknologiaa. Ryhmä koostuu sekä hybridi-, sähkö-, että kaasuautoista.

Laadunvalvonnan tempaus

Eilen keskiviikkona 26.2.2020 Otaxin laadunvalvonta järjesti laatutempauksen. Tempauksessa jalkauduttiin Oulun vilkkaimmille taksipysäkeille ja autojen kunto sekä siisteys tarkastettiin. Oysin alueella tarkastettiin myös Kuusamo-Rukan ja Pohjanmaan alueen OTAXI -autoja. Kuljettajat, joilla tiedot ja auto olivat kunnossa, palkittiin ansaitusti lahjakorteilla kahvilaan 👌


Kiitos kaikille yllätystempauksen hyvästä vastaanotosta! Näitä tempauksia Otaxi on aiemminkin järjestänyt ja näitä tullaan jatkossakin järjestämään. Päivän tuloksena oli useiden kahvilippujen jakaminen, autot olivat siistejä ja ainoastaan muutamasta autosta puuttui jokin tarvittava tieto tai tarra.


Suurin kiitos kuuluu yhtiön laadunvalvontatiimille, jotka tekevät päivästä toiseen tärkeää työtä, myös asiakaspalautteiden avulla. Tästä on hyvä jälleen jatkaa eteenpäin!

OTAXI Oulun kiintiöjärjestelmä vapautuu

OTAXI Oulun kiintiöjärjestelmästä luovutaan 1.3.2020.

Uuden Otaxi Oulun välitysalueelle tulevan auton päästöluokitus tulee olla vähintään Euro 6. Kalustovaatimuksella yhtiö haluaa tarjota ympäristöystävällistä taksipalvelua ja pyrkii takaamaan asiakkaalle kaluston puolesta matkustamisen mukavuutta, laatua sekä hyvää palvelua.

Asianmukaisen kaluston lisäksi uusilta yrittäjiltä vaaditaan tarvittava yrittäjäkoulutus ammattimaiseen taksitoimintaan. Yrittäjien, jotka eivät aiemmin ole toimineet Otaxin yrittäjinä (ennen kiintiöjärjestelmän vapautumista 1.3.2020), tulee käydä tai osoittaa käyneensä virallinen yrittäjäkoulutus. Yrittäjäkoulutusta järjestää Otaxin yhteistyökumppanina Epic Autokoulu Oulu. Tulevista yrittäjäkoulutuksista tullaan informoimaan lähitulevaisuudessa. Yrittäjältä vaaditaan hyvä ja sujuva suomenkielentaito. Mikäli yrittäjä tulee toimimaan itse taksinkuljettajana, edellytetään yrittältä myös virallinen Otaxin kuljettajakoulutus.

Välityspalvelun avausmaksu on jokaiselle uudelle Otaxin välityksessä olevalle autolle 8500€.

Kirjalliset, vapaamuotoiset hakemukset OTAXI -yrittäjyydestä voi toimittaa 1.3.2020 alkaen Otaxin toimistolle Konetie 33, 90620 Oulu osoitteeseen tai sähköpostitse toimisto@otaxi.fi

Hakemuksesta tulee selvitä yrittäjäksi haluavan yhteystiedot,
taksiliikenneluvan numero, alaan liittyvät koulutukset ja kokemus, lyhyet perustelut asiakaspalveluammattiin ryhtymisestä sekä automalli, jota haetaan Otaxin välitykseen.