Toimistosihteeriksi Otaxille?

OTAXI on alati kasvava taksialan kokonaispalveluja tarjoava välitysyhtiö Oulun alueella ja lähikunnissa. OTAXI –brändiin kuuluvat Oulun Aluetaksi Oy:n lisäksi Pohjanmaan Taksi Oy ja KuRu -Taksi Oy. Yhteensä OTAXI –taksipalveluita tuotetaan lähes koko Pohjois-Pohjanmaan alueella yli 550 auton toimesta.

Pitkäaikaisen sihteerimme jäädessä eläkkeelle, etsimme tiimiimme Oulun toimistolle uutta toimistosihteeriä. Meillä on toimistolla tiivis, hyvähenkinen porukka ja odotamme uudelta tiimiläiseltä reipasta otetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä joukkuehenkeä.

Työtehtäviisi kuuluu:
– Päivittäinen maksuliikenne
– Osto- ja myyntireskontran hoito
– Asiakaspalvelu
– Tilausvälitysjärjestelmien hallinta
– Yleiset toimistotyöt

Odotamme sinulta:
– Asiakaspalvelualttius
– Soveltuva alan koulutus ja kokemusta toimistotyöstä
– Kyky toimia kiireen ja paineen alla

Tehtävä on kokopäiväinen ja työpaikka sijaitsee Oulussa. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden mielenkiintoisella alalla ja tilaisuuden olla mukana kasvavassa liiketoiminnassa. Lisäksi pääset mukaan nykyaikaiseen työympäristöön ja saat motivoituneet, asiantuntevat työkaverit. Lähetä ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 2.9.2018 mennessä.

Hakemukset ja mahdolliset lisätiedot tehtävästä:
Palvelupäällikkö Sanna Siuruainen, puh. 040-3581617 (toimiston aukioloaikoina) sekä sähköposti sanna.siuruainen(a)otaxi.fi

Kempeleen vapaat kiintiöpaikat jaettu

Viimeiset Otaxin kiintiöpaikat Oulun Aluetaksin alueella on jaettu Suomen Juristit Oy:n toimesta. Kempeleeseen jääneet kaksi vapaata paikkaa jaettiin seuraavasti:

Mikko Asikainen
Kari Koivikko / Kuljetusliike Koivikko Ky

Suomen Juristit Oy on ilmoittanut kaikille paikkoja hakeneille arvonnan tuloksista. Uudet yrittäjät aloittavat toimintansa viimeistään kolmen kuukauden kuluttua.

Otaxin kiintiöpaikat on jaettu

Otaxin kiintiöpaikat Oulun Aluetaksin alueella on jaettu Suomen Juristit Oy:n toimesta. Suomen Juristit Oy on tiedottanut kaikkia kiintiöpaikan hakijoita kiintiöpaikan tuloksista. Tietyiltä osin paikkakunnilta, joille hakemuksia tuli enemmän kuin vapaita kiintiöpaikkoja oli jaossa, on järjestetty arvonta. Kiintiöpaikan saaneet henkilöt / yritykset ovat paikkakunnittain seuraavasti:

Kempele:
Topi Isojämsä
Teemu Käyhkö
Jarno Junnonaho

Haukipudas:
Puolen Suomen Taksi Oy
Taksipalvelu Korkeasalo Ky

Oulu/Oulunsalo:
Tmi Suorsa K. O.
Kaakkurin Taksi Tmi
ILUMOI Oy
Power Service Groups Oy
Markus Moilanen
Valtteri Tuomaala
Valkia Services
Tmi Eekan Taksi
Joni Toivonen
Virva Alalääkkölä
Marita Matala
Miika Buljugin

Yli-Ii:
Teemu Käyhkö

Lumijoki:
Teemu Käyhkö

Muhos:
Teemu Käyhkö
Jarno Junnonaho

Täyttyneiden kiintiöpaikkojen lisäksi kesäkuun kiintiöön jäi kaksi avointa kiintiöpaikkaa Kempeleessä. Kiimingissä on samoin haettavissa kaksi kiintiöpaikkaa. Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan taksiyrittäjyyden Kempeleessä tai Kiimingissä, olethan yhteyksissä Suomen Juristit Oy:n asiantuntijoihin osoitteessa Kirkkokatu 21 B 3. krs. 90100 Oulu tai sähköpostitse oulu(a)suomenjuristit.fi

Kiintiöpaikan saaneen tulee olla yhteydessä Otaxin toimistoon käytännön asioiden hoitamiseksi. Kiintiöpaikan saaneiden on aloitettava taksiyrittäjyys valitulla paikkakunnalla 3 kuukauden aikana. Mikäli taksiyrittäjyyttä ei tänä aikana aloiteta, kiintiöpaikka vapautuu uudelleen halukkaille haettavaksi.

Onnittelut kaikille arvonnassa onnekkaille kiintiöpaikan saaneille, toivotamme ansiokasta taksiyrittäjyyttä Otaxin tiimissä!

OTAXI -Golfkurssi tarjolla Otaxilaisille ja yhteistyökumppaneille!

OTAXI ja Linnareissut ovat sopineet yhteistyöstä golfin mieltä virkistävissä merkeissä. Idea lähti liikkeelle golfin saloista, hienoista Virpiniemen puitteista sekä golfin opetuksesta, ja muodostui lopulta kaikille avoimeen Otaxi -green card kurssiin.

Ensimmäiset kurssit järjestetään heinäkuussa ja ilmoittautumisia otetaan vastaan nyt! OTAXI -Golfkurssi on tarkoitettu sekä autoilijoille, kuljettajille, perheenjäsenille, yhteistyökumppaneille – juuri Sinulle, joka tätä juttua luet. Green card kursseja järjestetään kaksi, molemmille ilmoittautumiset ville-veikko.pohjola(a)otaxi.fi Molemmat kurssit järjestetään Virpiniemen golfkentällä. Opetuksesta vastaa SF PGA PRO Tommi Linna.

Peruskurssin vaihtoehdot:
Kahden päivän kurssi 18-19.7. klo 17.00-20.00. (ilmoittautuminen 15.7. mennessä)
Yhden päivän kurssi 22.7. klo 10-16.00. (ilmoittautuminen 19.7. mennessä)

Kurssin hinta 85 €/hlö (norm. 185 €/hlö). Lapset alle 15 v. 60 €.

Golfkurssilla opetetaan golfin perusteet. Ulkona tapahtuvan opetuksen lisäksi pelataan par3 -kentällä.

Kurssihinta sisältää opetuksen, mailat, pallot sekä Green Cardin suorituksen. Mailat saa tarvittaessa lainaan. Myös pelioikeus Par3-kentälle koko loppukesäksi kuuluu hintaan! 

Golfkurssin osoite: Virpiniemi Golf, Virpiniementie 501 90810 Kiviniemi. Lisätietoja http://www.linnareissut.fi/

Tervetuloa mukaan!

Otaxi-kiintiöpaikoista tietoa

Otaxin kiintiöpaikat on jaettu/arvottu Suomen Juristit oy:n toimesta, ja kiintiöön mukaan päässeet saavat tiedon suoraan em. taholta, Otaxi ei erikseen ilmoita asiasta. Kiintiöpaikan saaneen tulee olla yhteydessä Otaxin toimistoon käytännön asioiden hoitamiseksi.

Kunhan kaikki kiintiöpaikan saaneet on tavoitettu, lista tullaan julkaisemaan Otaxin toimesta.

Tyrnävä liittyy Otaxiin & hinnat 1.7.2018 alkaen

Tervetuloa, Tyrnävä!

Otaxin välitysalue laajentuu tästä päivästä alkaen, kun seitsemän taksia Tyrnävältä ja yksi Temmekseltä liittyy riveihimme! Tyrnäväläiset taksiasiakkaat voivat jo tästä päivästä alkaen tilata kyydin tilausnumerostamme 0600-30081.

Taksihinnoittelu 1.7.2017 alkaen

Muutosten tuulet puhaltavat myös sunnuntaina 1.7.2018, kun Otaxi Oulun, Kempeleen, Limingan, Lumijoen, Muhoksen ja Tyrnävän taksit ottavat käyttöön uudet hintaluokat. Hintamme eivät nouse, mutta taksaluokat vähenevät vanhasta neljästä kahteen. Otaxi -hinnat ovat enimmäishintoja, lopullisesta hinnasta kuljettaja ja matkustaja voivat päättää keskenään.

Hintatiedot ovat sunnuntaista alkaen näkyvillä kaikissa välitysalueemme takseissa matkustajan puoleisessa sivuikkunassa.

OTAXI -ammattilaiseksi kasvavaan taksitoimintaan?

OTAXI hakee uusia yrittäjiä kasvavaan taksitoimintaan. OTAXI on vahva, näkyvä ja alati laatuun panostava brändi. Oulun alueen lisäksi Otaxiin kuuluu myös KuRu-Taksi Oy ja Pohjanmaantaksi Oy, tehden Otaxin alueesta yli 600 auton ja yli 1500 ammattilaisen joukon. Koulutamme, tuemme ja pidämme huolta ammattilaisistamme. Taksialan muutos lähestyy ja olemme tehneet päätöksen kiintiöjärjestelmästä, jonka avulla haluamme taata laadukkaat välityspalvelut taksiautoilijoille sekä hyvän saatavuuden laatulupauksineen asiakkaillemme.

Liitteessä on tarkempaa tietoa kiintiöjärjestelmästämme. (LIITE: KiintiojarjestelmaTämän järjestelmän puitteissa haemme uusia asiakaspalveluhenkisiä, luotettavia ja ahkeria yrittäjiä. OTAXI -tiimi on vahva ja kasvava joukko ammattilaisia. Tarjotaksemme korkealuokkaisen paikallisen palvelun ja palvelun saatavuuden, olemme laskeneet Otaxin Oulun alueen kiintiöön tarvittavan yhteensä 328 taksiautoa. Uskomme vakaasti, että kiintiön mukainen tarve pysyy ja kasvaa tulevaisuudessa. Kiintiön mukaisesti haettavissa on 24 paikkaa olemassa olevien paikkojen lisäksi. Kiintiöpaikat ovat eri paikkakunnille; paikkakunnat haettavine kiintiöpaikkoineen löytyvät liitteestä.

Mikäli kiinnostuit, tee hakemuksesi kirjallisena keskiviikkoon 27.6. klo 16 mennessä Suomen Juristit Oy:lle (Kirkkokatu 21 B 3. krs. 90100 Oulu tai oulu@suomenjuristit.fi). Voit hakea kiintiöjärjestelmässä vapaana olevia paikkoja, yhtä paikkaa / haluamasi paikkakunta.

Valintaprosessi on avoin ja objektiivinen. Otathan huomioon hakiessasi, että täytät Suomen lain vaatimat taksiyrittäjän vaatimukset, sekä Otaxin välityspalvelusopimuksen liitteessä yksilöidyt edellytykset. Valittujen henkilöiden on aloitettava taksiyrittäjyys 3 kuukauden aikana. Mikäli aloitus venyy, OTAXI -kiintiö vapautuu seuraavalle hakijalle. Kiintiöhaut tehdään 6 kuukauden välein.

Kuljettaja­koulutuk­sesta asia­kas­palve­lijaksi

OTAXI -kuljettajakoulutus järjestetään jälleen 11.-14.6. Oulussa, ja kurssi täyttyi nopeasti. Viime kurssilla mukana ollut Onni Stenholm käväisi Otaxin toimistolla vastikään avaamassa kuljettaja ID -tunnuksen ja juttelemassa käydystä koulutuksesta sekä tulevaisuuden suunnitelmista.

Onni on tällä hetkellä opiskelemassa ja kirjoittamassa ylioppilaaksi. Miten nuorukainen sitten päätyi OTAXIn tiimiin? ”Huomasin autoilijan ilmoituksen, hän haki kuljettajaa töihin. Siitä se ajatus lähti ja soitin yrittäjälle välittömästi. Driving Teamin OTAXI -kuljettajakoulutus tuli sopivasti pian tämän jälkeen ja nyt olisi ensimmäinen työpäivä kuskina edessä.”, Onni kertoo.

Asiakkuuspäällikkö Sandholmin Piian kysyessä käydystä kuljettajakoulutuksesta, Onni kertoo saaneensa koulutuksesta hyvät eväät tulevaan työhön. ”Koulutuksen kesto, hinta ja sisältö olivat sopivat. Kurssilla oli hyvä fiilis ja kaikki olivat innoissaan lähdössä liikenteeseen asiakkaita palvelemaan.”, Onni muistelee. ”Kaikilla muillakin kurssilaisilla oli jo työpaikka valmiina.”, Onni kertoo.

Asiakaspalveluhenkisyys ja ahkeruus huokuu nuorukaisesta, tällä hetkellä Onnilla on toinenkin työ hallityöntekijänä Qparkissa- OTAXI -kuskina Onni saa hyvin lisätienestiä ja työtunteja viikkoihin. Jännittääkö ennen ensimmäistä työpäivää jokin? ”Ei oikeastaan, mukava päästä auton rattiin. Ehkä hieman mittarin käyttöön saa hetken käyttää ajatusta, koulutuksesta on kuitenkin jo jonkin aikaa.”, Onni tuumaa.

Onnin kaltainen kuski on varmasti parasta OTAXI -laatua ja asiakaspalvelua sekä yrittäjälle että tuleville asiakkaille.

Onni Stenholm OTAXIn toimiston edessä Onni Stenholm avaamassa OTAXI -toimistolla kuljettaja ID:tä ennen ensimmäistä työpäivää taksin ratissa

 

 

Onni Stenholm avaamassa OTAXI -toimistolla

kuljettaja ID:tä ennen ensimmäistä työpäivää

taksin ratissa ja asiakaspalvelun parissa. 

 

 

Kysy tulevista OTAXI -kuljettajakoulutuksista lisää Driving Teamilta janne.huttunen(a)drivingteam.com

OTAXI kouluttaa

OTAXI kouluttaa kaikki palvelusopimuksen piirissä olevat taksiammattilaiset sekä Kela -kuljetuksiin että OTAXI -brändiin.

Kela-koulutuksiin OTAXI -autoilijat ja kuljettajat voivat ilmoittautua suoraan seuraavasta linkistä: Kela-koulutus.  

Brändikoulutukset ovat ilmaisia ja järjestetään Oulussa kolmena eri tilaisuutena. Tilaisuudet järjestetään Pohjankartanossa, Juhlasalissa torstaina 14.6., 21.6. sekä 28.6. klo 14-16:00. Bränditilaisuuksiin ei tarvitse ilmoittautua, ilmoittautuminen paikan päällä. Tilaisuuksia järjestetään myös Kuusamo-Rukan ja Pohjanmaan alueella, jotta kaikki varmasti löytävät itselleen sopivan tilaisuuden. Lisätietoja tarvittaessa toimisto(a)otaxi.fi