Autoilijoiden ja kuljettajien toimistopäivä

Oulun Aluetaksi Oy:n ja Oulun taksiautoilijat ry:n hallituksen jäsenet, sekä Oulun taksiautoilijat ry:n naisjaosto toivottivat Otaxilaiset tervetulleiksi Oulun toimistolle maanantaina 20.5.2019

Iloinen puheensorina levisi Teknologiantielle väen kerääntyessä munkkikahvien ääreen tapaamaan tuttuja ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista. Naisjaosto arpoi herkkukorin, Onnetar suosi Markku Honkasta. Onnea Markku!Tervetuloa Anna ja Maria!

Uusi toimistosihteeri OTAXIn Oulun toimistolle on valittu ja Anna Wiman on aloittanut töissä huhtikuun alun jälkeen. Palvelusihteeriksi on valittu Maria Anisimaa ja Maria on jo viikon ajan päässyt tutustumaan toimiston toimintaan.

Tervetuloa Anna ja Maria! Nyt on toimistolla energinen, hyvä tiimi avustamassa sekä asiakkaitamme, autoilijoita, että kuljettajia.

 

Toimiston vapunaatto alkoi kokouksella vapun tunnelmissa. Vapunpäivän 1.5. olemme vapun vietossa ja palvelemme jälleen normaalisti 2.5. kello 07:30 lähtien.

Turvallista, hyvää ja maukasta vappua!


Vihreästi pääsiäisen viettoon..

OTAXI GREEN on vihreä valinta myös pääsiäisen viettoon. Vihreämmän vaihtoehdon voit tilata itsellesi normaalisti kyydinvälityksestämme, mittaritaksa ei eroa normaalista mittaritaksastamme.

OTAXIn Oulun toimiston väki hyppii pääsiäisen viettoon torstaina 18.4. kello 14:00. Palvelemme jälleen pääsiäisen jälkeen tiistaina 23.4. kello 07:30 alkaen. Kyydintilaus numerosta 0600 30081 toimii normaalisti kellon ympäri.

Maukasta pääsiäistä!

KKV epäilee kilpailunrajoituksista

Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) on tutkinut taksimarkkinoita lähettämällä syksyllä 2018 yli 6 000 taksiautoilijalle kyselyn, johon vastasi noin 2 300 autoilijaa. Kyselystä saatujen tietojen perusteella KKV epäilee, että useat välityskeskukset saattavat toimia kilpailulain kieltämällä tavalla.

Viraston alustava näkemys on, että osassa välityskeskuksia on ongelmia, ja asiaa selvitetään nyt kaikkien osalta.

Virasto on lähestynyt selvityspyynnöllä myös Oulun Aluetaksi Oy:tä, KuRu Taksi Oy:tä sekä Pohjanmaan Taksi Oy:tä.

OTAXI:ssa suhtaudutaan kaikkiin viranomaismääräyksiin ja selvityspyyntöihin huolellisesti. Oulun Aluetaksi Oy, KuRu Taksi Oy sekä Pohjanmaan Taksi Oy tulevat vastaamaan pyyntöihin omina yhtiöinään selvityspyyntöjen mukaisesti.

Oletko uusi palvelusihteerimme?

OTAXI on alati kasvava taksialan kokonaispalveluja tarjoava välitysyhtiö Oulun alueella ja lähikunnissa. OTAXI –brändiin kuuluvat Oulun Aluetaksi Oy:n lisäksi Pohjanmaan Taksi Oy ja KuRu -Taksi Oy. Yhteensä OTAXI –taksipalveluita tuotetaan lähes koko Pohjois-Pohjanmaan alueella yli 600 auton toimesta. Olemme perinteinen ja paikallinen taksinvälitysyhtiö. Luotettavuus ja palvelu on meille tärkeää, tästä syystä haluamme vahvistaa toimiston asiakaspalveluhenkilöstöä entisestään. Samoin haluamme tarjota autoilijoillemme ja kuljettajillemme sujuvan toimistopalvelun.

Energiseen, hyvään porukkaamme etsimme uutta tiimiläistä, jolla on reipas, asiakaspalveluhenkinen ote! Positiivisuuden ja joukkuehengen lisäksi odotamme sinulta:

*Hyvät kommunikointi- ja viestintätaidot.

*Asiakaspalvelualttius.

*Yleinen tekninen osaaminen.

*Soveltuva alan koulutus ja työkokemusta toimisto/asiakaspalvelutyöstä.

*Kyky toimia kiireen ja paineen alla. Multitasking.

Työtehtäviisi kuuluu erityisesti seuraavia työtehtäviä:

*Asiakaspalvelu, asiakaspalautteet ja kyselyt.

*Tilaisvälitysjärjestelmien ja koulukyytikokonaisuuden hallinta.

*Tekninen apu mm. autolaitteissa, sovelluksissa ja järjestelmissä.

*Maksuliikenteen sekä osto- ja myyntireskontran kiireapu.

*Muut toimistotyöt.

Toimistollamme pääsee tekemään tehtäviä laidasta laitaan ja työkuva tulee olemaan mukavan laaja ja vaihteleva. Pääset tekemään töitä sekä toimiston työntekijöiden, asiakkaiden, että autoilijoiden ja kuljettajien laajan joukon kanssa.

Tehtävä on kokopäiväinen ja työpaikka sijaitsee Oulussa. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden mielenkiintoisella alalla ja tilaisuuden olla mukana kasvavassa liiketoiminnassa. Lisäksi pääset mukaan nykyaikaiseen työympäristöön ja saat motivoituneet, asiantuntevat työkaverit.

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen 7.3.2019 mennessä.

Hakemukset ja mahdolliset lisätiedot:

Asiakkuuspäällikkö Piia Sandholm, hr(a)otaxi.fi

puh. 044-2871888 (puhelimitse kyselyt 1.3. klo 9:30-11:00 tai 5.3. klo 12-14)

OTAXIn toimisto hakee toimistosihteeriä

Etsimme lisää hyviä tyyppejä OTAXI Oulun toimistolle! Oletko kiinnostunut taksialasta? Onko asiakaspalvelu lähellä sydäntäsi? Haluatko mukaan kasvavaan, alati muuttuvaan taksitoimintaan?

OTAXI on alati kasvava taksialan kokonaispalveluja tarjoava välitysyhtiö Oulun alueella ja lähikunnissa. OTAXI –brändiin kuuluvat Oulun Aluetaksi Oy:n lisäksi Pohjanmaan Taksi Oy ja KuRu -Taksi Oy. Yhteensä OTAXI –taksipalveluita tuotetaan lähes koko Pohjois-Pohjanmaan alueella yli 600 auton toimesta. Olemme perinteinen ja paikallinen taksinvälitysyhtiö. Luotettavuus ja palvelu on meille tärkeää, tästä syystä haluamme vahvistaa toimiston asiakaspalveluhenkilöstöä entisestään. Samoin haluamme tarjota autoilijoillemme ja kuljettajillemme sujuvan toimistopalvelun. Energiseen, hyvään porukkaamme etsimme uutta tiimiläistä, jolla on iloinen, asiakaspalveluhenkinen ote!

Positiivisuuden ja joukkuehengen lisäksi odotamme sinulta:

*Soveltuva alan koulutus ja kokemusta toimistotyöstä.

*Kyky toimia kiireen ja paineen alla.

*Hyvät kommunikointitaidot ja asiakaspalvelualttius.

Työtehtäviisi kuuluu erityisesti seuraavia työtehtäviä:

*Autoilijoiden ja kuljettajien apu, asiakaspalvelu.

*Toimiston puhelinvaihde.

*Tilaisvälitysjärjestelmien hallinta.

*Kela -kuljetuskokonaisuuden hallinta.

*Maksuliikenteen sekä osto- ja myyntireskontran kiireapu.

*Yleiset toimistotyöt.

Toimistollamme pääsee tekemään tehtäviä laidasta laitaan ja työkuva tulee olemaan päivittäin vaihteleva. Pääset olemaan autoilijoidemme ja kuljettajiemme apuna arjen toimissa.

Tehtävä on kokopäiväinen ja työpaikka sijaitsee Oulussa. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden mielenkiintoisella alalla ja tilaisuuden olla mukana kasvavassa liiketoiminnassa. Lisäksi pääset mukaan nykyaikaiseen työympäristöön ja saat motivoituneet, asiantuntevat työkaverit.

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen 7.3.2019 mennessä.

Hakemukset ja mahdolliset lisätiedot tehtävästä:
Asiakkuuspäällikkö Piia Sandholm, sähköposti hr(a)otaxi.fi
puh. 044-2871888 (puhelimitse kyselyt 1.3. klo 8:00-9:30 tai 4.3. klo 9-11:00)

Vuoden taksiammattilainen Taksi! -lehdessä

Vuoden taksiammattilainen 2018, Otaxin Team Angela, löytyy kolmisivuisena artikkelina juuri julkaistusta Taksi! -lehdestä. Lehti on kokonaisuudessaan luettavissa tästä. Juttua Team Angelasta löytyy sivulta 20 alkaen. Pelkän artikkelin Vuoden taksiammattilaisesta voit lukea myös suoraan lataamalla pdf -tiedoston: Team Angela Taksi -lehti 02/2019

Asiakaspalvelijat elementissään, huumoria ja ammattitaitoa löytyy!

Hinnat uusiutuvat 1.3.2019 alkaen

OTAXI Oulun taksihinnat uudistuvat, muutos tulee voimaan 1.3.2019 alkaen.

Hintamuutos selkiyttää hinnastoa ja hämmennystä aiheuttavat sentit jäävät pois. Tavoitteena on, että asiakkaan on mahdollisimman helppo laskea kyydin arviohinta itsekin. Laskutamme ajetuista kilometreistä, emme ota käyttöön aikaveloitusta. Pieni matkataksan korotus johtuu nousseista kiinteistä kustannuksista kuten palkoista ja polttoaineen hinnankorotuksista. Hinnat 1.3. lähtien:

Perusmaksu tasan 5€ (arkisin 6-20, la aja aattoina 6-16)

Perusmaksu muina aikoina 9€.

Matkataksa pysyy kahdessa luokassa: 1,80€ / km (1-4 matkustajaa) ja 2,30€ / km (5-8 matkustajaa).

Hintamme näkyvät nettisivuillamme selkeästi. Uudet hintatarrat tulevat OTAXI -takseihin tutulle paikalle, pieneen takasivuikkunaan. Selkeyden ja hinnoittelun läpinäkyvyyden nimissä uudet hintatarrat ovat hieman nykyisiä isompia.

OTAXIn takseissa käy maksuvälineenä käteisen lisäksi pankkikortit, Visa Electron ja Maestro -kortit sekä yleisimmät kansainväliset luottokortit, kuten Visa, MasterCard, American Express, Diners Club ja Eurocard. Taksiliiton kortit, samoin kuin OTAXIn omat maksukortit, käyvät takseissamme myös.

Puljujärven Jessen kuulumiset ja paita-arvonta!

OTAXI sai kummipelaajansa, Puljujärven Jessen, puhelimitse kiinni Coloradosta.

Jesselle kuuluu kokonaisuudessaan erittäin hyvää, Edmonton Oilersin kaudesta on yli 50 ottelua pelattu. All-Star -tauko tuli sopivaan hetkeen, Jesse on päässyt irtaantumaan arjesta ja kerännyt valtavasti uutta virtaa tulevia koitoksia varten. Toki, vaikkei välttämättä olisi tarvinnut, nuorimies on harjoitellut ahkerasti tauon aikana.

Edmonton Oilersin joukkueessa on ollut isoja muutoksia. Valmentaja on vaihtunut kauden aikana ja vastikään myös seurajohtaja sai lähteä. Miten tämä vaikuttaa Jessen arkeen? ”Vaikka taustalla on tapahtunut paljon, tämä ei saa vaikuttaa pelaamiseen eikä joukkueeseen. Täytyy pystyä kehittämään itseään ja pelata joukkueena niin hyvin kuin mahdollista, tapahtuipa taustalla mitä hyvänsä. Ammattilaistasolla tällaiset muutokset eivät saa vaikuttaa arkeen ja pelaamiseen.” Tulevaa Edmonton Oilersin General manageria ei vielä ole julkistettu. Miten Jesse näkee loppukauden? ”Loppukaudelle toivon, että joukkueena pelaisimme entistä paremmin ja henkilökohtaisesti pääsisin joukkuetta auttamaan vielä vahvemmin. Tavoittelemme joukkueena playoffs pelejä.”, Jesse jatkaa.

Henkilökohtaiset tavoitteet Jessellä ovat tiukasti pelaamisessa. Toiveissa olisi päästä näyttämään taitonsa jokaiseen tulevaan peliin hyvällä peliajalla. Luonnollisesti pelien voittaminen on myös henkilökohtainen tavoite, samoin tyytyväisyys omaan pelaamiseen.

Jesse on pelannut Kanadassa jo useamman kauden, mikä Kanadassa oikein on parasta? ”Fanit ja jääkiekkokulttuuri. Ehdottomasti ja ylivoimaisesti. Jääkiekkokulttuuri on täällä ihan käsittämätöntä.”, Jesse kommentoi välittömästi. Jesse on haaveillut NHL:stä niin kauan kuin muistaa, NHL on aina ollut nuoren miehen unelma. Erityinen seura ei ole koskaan ollut mielessä, vaan NHL kokonaisuudessaan. Edmontonin paras pelaaja on kyllä helppo mainita, Jesse on seurannut Connor McDavidia todella tarkasti. ” Connor McDavid on yksi maailman parhaista tällä hetkellä. Päivästä päivään hän tekee pisteitä ja huippusuorituksia, monesti miettii kuinka hän voikin olla niin hyvä?”, Jesse hämmästelee. ”On todella mielenkiintoista päästä näin lähelle näkemään, miten kaveri toimii absoluuttisella maailmanhuipulla.”, hän jatkaa.

Entä Kärpät, onko Oulu jo unohtunut maailmalla reissatessa? ”Ei todellakaan!”, Jesse nauraa. ”Seuraan Kärppiä todella tarkasti, luonnollisesti kun olen joukkueessa päässyt itse pelaamaan ja edelleen Kärpissä on paljon tuttuja pelaamassa. Toivon Kärpille loistavaa loppukautta! On ollut mukava nähdä, että Kärpät ovat pärjänneet hyvin.”, Jesse kertoo. Jokisen Jussin tuloa joukkueeseen hän pitää hienona juttuna sekä Kärpille, että oululaisille. ”Jokinen on kokenut, kova NHL -äijä ja tuo varmasti esimerkillään kärsivällisyyttä joukkueen pelaamiseen. Jokinen tulee auttamaan sekä yksittäisiä pelaajia että koko joukkuetta. Jos olisin itse nyt Kärpissä ja Jokisen tyyppinen pelaaja tulisi sinne, koittaisin tarkasti seurata tämän pelaamista – ottaa mallia sekä esimerkkiä.”, Jesse tuumaa.

Palataan arkeen Kanadassa. Minkä verran Jesse käyttää taksia maailmalla liikkuessa? ”Jatkuvasti, yleensä päivittäin. Taksipalvelut Kanadassa toimivat pääasiallisesti hyvin.” Jesse vastaa. ”Tärkeintä taksipalvelun onnistumisen kannalta on selkeästi kuljettajan ammattitaito, luotettavuus, sekä suhtautuminen asiakkaaseen. Palvelukykyä on se, että taksiammattilainen tietää paikat ja kuljettaa asiakkaan järkevintä reittiä kohteeseen.”, Jesse listaa. ”Oulussa ollessa käytän OTAXI -palveluita.”

Kiitos Jesse, tähän päätämme haastattelun mielellämme!

Nyt laitamme Jessen aidon Oilers -pelipaidan 98 allekirjoituksineen arvottavaksi. Haluatko voittaa pelipaidan itsellesi, ystävällesi, lapsellesi, kollegallesi? Laita meille sähköpostia ja kommentoi samalla, kenet Jesse pitkään mietittyään kertoi olevan omasta mielestään tämän hetken paras suomalainen jääkiekkoilija. Tämä toki oli Jessellekin vaikea kysymys mutta lopulta Jesse mainitsi miehen, joka on ”yksinkertaisesti tehnyt kovaa suoritusta tähän mennessä.”

Vastausaikaa on ystävänpäivään 14.2. klo 23:00 asti, arvonta suoritetaan 15.2.2019. Tähän asti kilpailuun on mahdollista osallistua myös Facebookissa ja Instagramissa. Laita siis sähköpostia toimisto(a)otaxi.fi sekä arviosi tämän hetken parhaasta suomalaisesta jääkiekkoilijasta!  Voittoon et tarvitse oikeaa vastausta joten nyt rohkeasti arvailemaan.

Jesse ja OTAXIn toimitusjohtaja, Ville-Veikko Pohjola