Kiintiöpaikat valittu / arvottu

Oulun OTAXIn alueella vapautuneet kiintiöpaikat on nyt valittu / arvottu. Arvonta suoritettiin Oulun kohdalla, jossa vapaita paikkoja oli 15 kpl ja hakijoita 30 kpl. Samoin arvonta suoritettiin Muhoksella, jossa vapaita paikkoja oli 1 kpl ja hakijoita 2 kpl.

Haettavia paikkoja oli Oulun 15 paikan ja Muhoksen 1 paikan lisäksi Kempeleessä, Haukiputaalla, Kiimingissä, Yli-iissä ja Tyrnävällä jokaisessa 2 paikkaa.

OTAXI Oulun kiintiöpaikan saivat seuraavat:

Kempele: Taxea Oy

Haukipudas: Kuljetus Pasi Mäkinen

Kiiminki: Turo Vääräniemi, Holmin Taksit Oy

Oulu: Rillas Oy, Tmi Mikko Järvensivu, Pohjois-Suomen Arvokiinteistöt Oy, Taxea Oy, Taksi Moilanen, Aki Haaksiluoto, Kimmo Suorsa, Kuljetus Pasi Mäkinen, Värtön Taksi Oy, Pekka Paakkari, Team Asikainen Oy, Markus Moilanen, Mowliid Ibrahim, Aputaksi Oy, Tarmo Turunen

Yli-ii: Tapsan Kuljetuspalvelu, Taksipalvelu Junnonaho Oy

Muhos: Taxea Oy

Tyrnävä: Taksipalvelu Junnonaho Oy

Taksiyrittäjyyden aloittamispäivämäärä on ilmoitettava OTAXI Oulun toimistolle 3 kuukauden kuluessa. Onnittelut valituille!

Otaxirallin voittajat

Oulun Taksiautoilijat ry:n naisjaosto käynnisti juhannusviikolla Oulun katukuvassa OTAXIRALLIN. Bongaamalla 17.-21.6. välillä Otaxin autot nro 170 tai 163, nappaamalla autosta kuvan ja tägäämällä kuva instaan #otaxi_naisjaosto oli mahdollisuus voittaa makeita palkintoja.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kaiken reiluuden nimissä autoilijakollegat jäävättiin kisasta. Kisan päätyttyä, kuvassa galleria kisan voittajista. Onneksi olkoon vielä jokaiselle!

Erityiskiitos naisjaostolle juhannusrallin järjestämisestä.

OTAXI Oulun kiintiöpaikat haussa

OTAXI Oulun kiintiöjärjestelmää on juuri päivitetty. Tämän tuloksena OTAXI Oulun välitysalueelle haetaan 26 uutta taksiyrittäjää.

OTAXI on näkyvä, alati laatuun, turvallisuuteen ja asiakaspalveluun panostava brändi. Oulun Aluetaksin lisäksi Otaxiin kuuluu myös KuRu-Taksi Oy ja Pohjanmaantaksi Oy, tehden Otaxin alueesta yli 600 auton ja yli 1500 ammattilaisen joukon. Koulutamme, tuemme ja pidämme huolta ammattilaisistamme.

Vapautuneet kiintiöpaikat ovat haettavissa seuraaville paikkakunnille:

Kempele 2 paikkaa

Haukipudas 2 paikkaa

Kiiminki 2 paikkaa

Oulu 15 paikkaa

Yli-ii 2 paikkaa

Muhos 1 paikkaa

Tyrnävä 2 paikkaa

OTAXI brändiin kuuluvan palvelulupauksen mukaan taksipalvelut tuotetaan koko välitysalueella, kaikkina vuorokaudenaikoina. Tästä lupauksesta johtuen nyt haettavat kiintiöpaikat on sijoitettu keskeisimmille paikkakunnille, mutta operointi on vapaata voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti. Kaikki jaossa olevat kiintiöpaikat avaavat OTAXI Oulun kyydinvälityksen ja muut palvelut.

Kiintiöpaikat ovat haettavissa välittömästi Suomen Juristien kautta. Hakuaika on 10.6. – 5.7.2019, haku päättyy perjantaina 5.7. kello 12:00. Kiintiöpaikkahakuun voi osallistua hakemalla paikkaa tietyltä / tietyiltä paikkakunnilta maksamalla hakemusmaksun 150€ / hakemus (sis. alv). Mikäli haet useammalle paikkakunnalle, on hakemusmaksu paikkakuntakohtainen. Mikäli hakijoita on enemmän kuin vapaita paikkoja, paikat arvotaan. Hakemusmaksua ei palauteta.

Valintaprosessi on avoin ja objektiivinen. Otathan huomioon hakiessasi, että täytät Suomen lain vaatimat taksiyrittäjän vaatimukset. Lisäksi edellytämme kaikilta uusilta kuljettajiltamme OTAXI -kuljettajakoulutukset. Tämän lisäksi jokainen ammattilaisemme on käynyt OTAXI -brändikoulutuksen ja Kela-kyyteihin vaadittavan Kela-koulutuksen.

Mikäli saat kiintiöpaikan, välityspalvelun avausmaksu on 8500€, sis. alv.
Huomioithan hakiessasi, että taksiyrittäjyyden aloittamispäivämäärä on valinnan jälkeen ilmoitettava 3 kuukauden kuluessa.

Lisätietoja antaa Meeri Junttila, meeri.junttila@suomenjuristit.fi

Vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen oulu@suomenjuristit.fi

Hilkka eläkkeelle

Oulun Aluetaksin toimiston voimavara ja muistivaranto, Joensuun Hilkka, jäi juhlien saattelemana eläkkeelle 31.5.2019. Haluamme kiittää Hilkkaa kaikista neuvoista, avusta, hymystä ja lukuisista tarinoista – uskomattoman 34 vuoden työuran ajan!

Autoilijoiden ja kuljettajien toimistopäivä

Oulun Aluetaksi Oy:n ja Oulun taksiautoilijat ry:n hallituksen jäsenet, sekä Oulun taksiautoilijat ry:n naisjaosto toivottivat Otaxilaiset tervetulleiksi Oulun toimistolle maanantaina 20.5.2019

Iloinen puheensorina levisi Teknologiantielle väen kerääntyessä munkkikahvien ääreen tapaamaan tuttuja ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista. Naisjaosto arpoi herkkukorin, Onnetar suosi Markku Honkasta. Onnea Markku!Tervetuloa Anna ja Maria!

Uusi toimistosihteeri OTAXIn Oulun toimistolle on valittu ja Anna Wiman on aloittanut töissä huhtikuun alun jälkeen. Palvelusihteeriksi on valittu Maria Anisimaa ja Maria on jo viikon ajan päässyt tutustumaan toimiston toimintaan.

Tervetuloa Anna ja Maria! Nyt on toimistolla energinen, hyvä tiimi avustamassa sekä asiakkaitamme, autoilijoita, että kuljettajia.

 

Toimiston vapunaatto alkoi kokouksella vapun tunnelmissa. Vapunpäivän 1.5. olemme vapun vietossa ja palvelemme jälleen normaalisti 2.5. kello 07:30 lähtien.

Turvallista, hyvää ja maukasta vappua!


Vihreästi pääsiäisen viettoon..

OTAXI GREEN on vihreä valinta myös pääsiäisen viettoon. Vihreämmän vaihtoehdon voit tilata itsellesi normaalisti kyydinvälityksestämme, mittaritaksa ei eroa normaalista mittaritaksastamme.

OTAXIn Oulun toimiston väki hyppii pääsiäisen viettoon torstaina 18.4. kello 14:00. Palvelemme jälleen pääsiäisen jälkeen tiistaina 23.4. kello 07:30 alkaen. Kyydintilaus numerosta 0600 30081 toimii normaalisti kellon ympäri.

Maukasta pääsiäistä!

KKV epäilee kilpailunrajoituksista

Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) on tutkinut taksimarkkinoita lähettämällä syksyllä 2018 yli 6 000 taksiautoilijalle kyselyn, johon vastasi noin 2 300 autoilijaa. Kyselystä saatujen tietojen perusteella KKV epäilee, että useat välityskeskukset saattavat toimia kilpailulain kieltämällä tavalla.

Viraston alustava näkemys on, että osassa välityskeskuksia on ongelmia, ja asiaa selvitetään nyt kaikkien osalta.

Virasto on lähestynyt selvityspyynnöllä myös Oulun Aluetaksi Oy:tä, KuRu Taksi Oy:tä sekä Pohjanmaan Taksi Oy:tä.

OTAXI:ssa suhtaudutaan kaikkiin viranomaismääräyksiin ja selvityspyyntöihin huolellisesti. Oulun Aluetaksi Oy, KuRu Taksi Oy sekä Pohjanmaan Taksi Oy tulevat vastaamaan pyyntöihin omina yhtiöinään selvityspyyntöjen mukaisesti.

Oletko uusi palvelusihteerimme?

OTAXI on alati kasvava taksialan kokonaispalveluja tarjoava välitysyhtiö Oulun alueella ja lähikunnissa. OTAXI –brändiin kuuluvat Oulun Aluetaksi Oy:n lisäksi Pohjanmaan Taksi Oy ja KuRu -Taksi Oy. Yhteensä OTAXI –taksipalveluita tuotetaan lähes koko Pohjois-Pohjanmaan alueella yli 600 auton toimesta. Olemme perinteinen ja paikallinen taksinvälitysyhtiö. Luotettavuus ja palvelu on meille tärkeää, tästä syystä haluamme vahvistaa toimiston asiakaspalveluhenkilöstöä entisestään. Samoin haluamme tarjota autoilijoillemme ja kuljettajillemme sujuvan toimistopalvelun.

Energiseen, hyvään porukkaamme etsimme uutta tiimiläistä, jolla on reipas, asiakaspalveluhenkinen ote! Positiivisuuden ja joukkuehengen lisäksi odotamme sinulta:

*Hyvät kommunikointi- ja viestintätaidot.

*Asiakaspalvelualttius.

*Yleinen tekninen osaaminen.

*Soveltuva alan koulutus ja työkokemusta toimisto/asiakaspalvelutyöstä.

*Kyky toimia kiireen ja paineen alla. Multitasking.

Työtehtäviisi kuuluu erityisesti seuraavia työtehtäviä:

*Asiakaspalvelu, asiakaspalautteet ja kyselyt.

*Tilaisvälitysjärjestelmien ja koulukyytikokonaisuuden hallinta.

*Tekninen apu mm. autolaitteissa, sovelluksissa ja järjestelmissä.

*Maksuliikenteen sekä osto- ja myyntireskontran kiireapu.

*Muut toimistotyöt.

Toimistollamme pääsee tekemään tehtäviä laidasta laitaan ja työkuva tulee olemaan mukavan laaja ja vaihteleva. Pääset tekemään töitä sekä toimiston työntekijöiden, asiakkaiden, että autoilijoiden ja kuljettajien laajan joukon kanssa.

Tehtävä on kokopäiväinen ja työpaikka sijaitsee Oulussa. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden mielenkiintoisella alalla ja tilaisuuden olla mukana kasvavassa liiketoiminnassa. Lisäksi pääset mukaan nykyaikaiseen työympäristöön ja saat motivoituneet, asiantuntevat työkaverit.

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen 7.3.2019 mennessä.

Hakemukset ja mahdolliset lisätiedot:

Asiakkuuspäällikkö Piia Sandholm, hr(a)otaxi.fi

puh. 044-2871888 (puhelimitse kyselyt 1.3. klo 9:30-11:00 tai 5.3. klo 12-14)

OTAXIn toimisto hakee toimistosihteeriä

Etsimme lisää hyviä tyyppejä OTAXI Oulun toimistolle! Oletko kiinnostunut taksialasta? Onko asiakaspalvelu lähellä sydäntäsi? Haluatko mukaan kasvavaan, alati muuttuvaan taksitoimintaan?

OTAXI on alati kasvava taksialan kokonaispalveluja tarjoava välitysyhtiö Oulun alueella ja lähikunnissa. OTAXI –brändiin kuuluvat Oulun Aluetaksi Oy:n lisäksi Pohjanmaan Taksi Oy ja KuRu -Taksi Oy. Yhteensä OTAXI –taksipalveluita tuotetaan lähes koko Pohjois-Pohjanmaan alueella yli 600 auton toimesta. Olemme perinteinen ja paikallinen taksinvälitysyhtiö. Luotettavuus ja palvelu on meille tärkeää, tästä syystä haluamme vahvistaa toimiston asiakaspalveluhenkilöstöä entisestään. Samoin haluamme tarjota autoilijoillemme ja kuljettajillemme sujuvan toimistopalvelun. Energiseen, hyvään porukkaamme etsimme uutta tiimiläistä, jolla on iloinen, asiakaspalveluhenkinen ote!

Positiivisuuden ja joukkuehengen lisäksi odotamme sinulta:

*Soveltuva alan koulutus ja kokemusta toimistotyöstä.

*Kyky toimia kiireen ja paineen alla.

*Hyvät kommunikointitaidot ja asiakaspalvelualttius.

Työtehtäviisi kuuluu erityisesti seuraavia työtehtäviä:

*Autoilijoiden ja kuljettajien apu, asiakaspalvelu.

*Toimiston puhelinvaihde.

*Tilaisvälitysjärjestelmien hallinta.

*Kela -kuljetuskokonaisuuden hallinta.

*Maksuliikenteen sekä osto- ja myyntireskontran kiireapu.

*Yleiset toimistotyöt.

Toimistollamme pääsee tekemään tehtäviä laidasta laitaan ja työkuva tulee olemaan päivittäin vaihteleva. Pääset olemaan autoilijoidemme ja kuljettajiemme apuna arjen toimissa.

Tehtävä on kokopäiväinen ja työpaikka sijaitsee Oulussa. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden mielenkiintoisella alalla ja tilaisuuden olla mukana kasvavassa liiketoiminnassa. Lisäksi pääset mukaan nykyaikaiseen työympäristöön ja saat motivoituneet, asiantuntevat työkaverit.

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen 7.3.2019 mennessä.

Hakemukset ja mahdolliset lisätiedot tehtävästä:
Asiakkuuspäällikkö Piia Sandholm, sähköposti hr(a)otaxi.fi
puh. 044-2871888 (puhelimitse kyselyt 1.3. klo 8:00-9:30 tai 4.3. klo 9-11:00)