Enimmäishinnat ovat brändilupaus

Katukuvassa taksialan muutos näkyy uusien toimijoiden myötä myös kasvavana värikkyytenä. Me olemme ylpeitä OTAXIn väreistä ja näkyvyydestä!

Olemme ylpeitä myös siitä, että voimme luvata luotettavat enimmäishinnat aina, kun asiakas nousee autoomme. Ilman yllätyksiä, festarilisiä, pikkujouluextroja tai keskustasta poistumismaksuja. Kaikkea on nähty ja kuultu, mutta näitä et tule OTAXIn autoissa näkemään.

Tätä luotettavuutta tulemme vaalimaan myös tulevaisuudessa, se on brändimme lupaus. Astu kyytiimme huoletta!

Oulun juhlaviikot

Oulun juhlaviikot – Oulu August festival järjestetään Oulussa elokuussa. Tänä vuonna OTAXI oli mukana ohjeistamassa taksimatkustajia upeasta ohjelmasta!

Oulun juhlaviikkojen viralliset sivut löytyvät täältä. Katso myös Oulun juhlaviikkojen ja OTAXIn lyhyt somevideo Instagramista tästä !

Oulun toimisto muuttaa

Oulun toimisto muuttaa Linnanmaalta Ruskoon, tilavampiin toimitiloihin. Tästä syystä olemme kiinni tiistai-keskiviikko 27.-28.8. välisen ajan. Palvelemme uusissa tiloissa, Konetie 33 osoitteessa, jälleen torstaina 29.8. klo 07:30 alkaen.

Tervetuloa käymään uusissa tiloissa muuttokiireiden jälkeen!

Valinta on sinun.

Nykyään taksitolpalta saat valita juuri sen näköisen auton ja taksiyrityksen kuin haluat. Sama käytäntö on Oulun lentokentällä – kuten kaikilla muillakin Suomen lentokentillä. Asiakkaalla on aina oikeus päättää, mihin taksiin hän haluaa nousta. Jonon ensimmäistä autoa ei tarvitse ottaa, mikäli jonon seitsemäs auto näyttää laadukkaammalta.

Mikäli valitset OTAXIn, lupaamme sinulle luotettavat hinnat ilman yllätyksiä. Samoin lupaamme, että kaikki kuljettajamme ovat käyneet taksinkuljettajan koulutuksen. Meillä toimii laadunvalvontatiimi, joka käy toimiston henkilökunnan kanssa tärkeät asiakaspalautteet läpi.

Mitä muuta näet kuuluvan luotettavuuteen ja laadukkaaseen taksitoimintaan? Laita meille sähköpostia toimisto@otaxi.fi, otamme kaikki palautteet mielellämme vastaan!

Qstock järjestelyt 26.-27.7.2019

Qstock lähestyy!

Festarivalmistautumisessa otathan huomioon, että takseja on liikkeellä tapahtuman aikana runsaasti, mutta juhlijoiden määrään nähden silti rajallinen määrä. Tästä syystä jonotusajat luonnollisesti kasvavat. Otathan mukaasi kärsivällisyyttä ja upeaa fiilistä, sekä helteellä vettä ja aurinkosuojausta.

Kaikille takseille avoin festivaaliajan taksitolppa sijaitsee Merikosken silloilla, Raatin stadionin kohdalla. Pohjoisen suuntaan ajavien taksien pysähtyminen Merikosken silloille on turvallisuussyistä kielletty.

Kaikissa OTAXIn autoissa on tuttu taksa ja enimmäishinnat voimassa myös festivaalin ajan. Muiden toimijoiden tapahtumahinnoista emme vastaa ja hinnat kannattaakin muistaa aina tarkistaa ennen kyytiin nousemista.

Muistathan, että saat valita vapaasti taksin eri toimijoiden välillä, sinun ei tarvitse nousta jonon ensimmäisen auton kyytiin. Suosittelemme ottamaan kyydeistä aina kuitin talteen, jotta ruusut ja risut löytävät mutkitta oikean auton.

Taksitilauksia emme valitettavasti voi ottaa festivaalialueelle vastaan (poislukien invataksitilaukset ja sairastapaukset). Tämä koskee sekä soittamalla, että sovelluksilla tehtyjä taksitilauksia.

Aurinkoista, upeaa viikonloppua!

Sampolan tolpan tempaus

Aurinkoinen kiitos kaikille paikalla käyneille! Otto Karhin puiston edustalla näkyi paljon hymyileviä kasvoja ja korviin kantautui hyviä keskusteluja.


Tilaisuuden järjesti Oulun taksiautoilijat ry:n naisjaosto sekä Oulun Taksiautoilijat ry:n hallitus, suuri kiitos mukavasta tapahtumasta heille!

Tervetuloa OTAXI -teltalle!

Tule kanssamme nauttimaan Oulun auringosta, makkarasta ja karamelleista!

Toivotamme kaikki tervetulleiksi keskustelemaan mieltä askarruttavista asioista tiistaina 23.7. klo 11-15 OTAXI -teltalle. Teltan ja henkilökuntaamme löydät Sampolan tolpalta, oululaisille tutummin ”letkun puiston” (Otto Karhin puisto) vierestä eli Hallituskatu 13-17 maisemista.

Nähdään! 

Kiintiöpaikat valittu / arvottu

Oulun OTAXIn alueella vapautuneet kiintiöpaikat on nyt valittu / arvottu. Arvonta suoritettiin Oulun kohdalla, jossa vapaita paikkoja oli 15 kpl ja hakijoita 30 kpl. Samoin arvonta suoritettiin Muhoksella, jossa vapaita paikkoja oli 1 kpl ja hakijoita 2 kpl.

Haettavia paikkoja oli Oulun 15 paikan ja Muhoksen 1 paikan lisäksi Kempeleessä, Haukiputaalla, Kiimingissä, Yli-iissä ja Tyrnävällä jokaisessa 2 paikkaa.

OTAXI Oulun kiintiöpaikan saivat seuraavat:

Kempele: Taxea Oy

Haukipudas: Kuljetus Pasi Mäkinen

Kiiminki: Turo Vääräniemi, Holmin Taksit Oy

Oulu: Rillas Oy, Tmi Mikko Järvensivu, Pohjois-Suomen Arvokiinteistöt Oy, Taxea Oy, Taksi Moilanen, Aki Haaksiluoto, Kimmo Suorsa, Kuljetus Pasi Mäkinen, Värtön Taksi Oy, Pekka Paakkari, Team Asikainen Oy, Markus Moilanen, Mowliid Ibrahim, Aputaksi Oy, Tarmo Turunen

Yli-ii: Tapsan Kuljetuspalvelu, Taksipalvelu Junnonaho Oy

Muhos: Taxea Oy

Tyrnävä: Taksipalvelu Junnonaho Oy

Taksiyrittäjyyden aloittamispäivämäärä on ilmoitettava OTAXI Oulun toimistolle 3 kuukauden kuluessa. Onnittelut valituille!

Otaxirallin voittajat

Oulun Taksiautoilijat ry:n naisjaosto käynnisti juhannusviikolla Oulun katukuvassa OTAXIRALLIN. Bongaamalla 17.-21.6. välillä Otaxin autot nro 170 tai 163, nappaamalla autosta kuvan ja tägäämällä kuva instaan #otaxi_naisjaosto oli mahdollisuus voittaa makeita palkintoja.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kaiken reiluuden nimissä autoilijakollegat jäävättiin kisasta. Kisan päätyttyä, kuvassa galleria kisan voittajista. Onneksi olkoon vielä jokaiselle!

Erityiskiitos naisjaostolle juhannusrallin järjestämisestä.

OTAXI Oulun kiintiöpaikat haussa

OTAXI Oulun kiintiöjärjestelmää on juuri päivitetty. Tämän tuloksena OTAXI Oulun välitysalueelle haetaan 26 uutta taksiyrittäjää.

OTAXI on näkyvä, alati laatuun, turvallisuuteen ja asiakaspalveluun panostava brändi. Oulun Aluetaksin lisäksi Otaxiin kuuluu myös KuRu-Taksi Oy ja Pohjanmaantaksi Oy, tehden Otaxin alueesta yli 600 auton ja yli 1500 ammattilaisen joukon. Koulutamme, tuemme ja pidämme huolta ammattilaisistamme.

Vapautuneet kiintiöpaikat ovat haettavissa seuraaville paikkakunnille:

Kempele 2 paikkaa

Haukipudas 2 paikkaa

Kiiminki 2 paikkaa

Oulu 15 paikkaa

Yli-ii 2 paikkaa

Muhos 1 paikkaa

Tyrnävä 2 paikkaa

OTAXI brändiin kuuluvan palvelulupauksen mukaan taksipalvelut tuotetaan koko välitysalueella, kaikkina vuorokaudenaikoina. Tästä lupauksesta johtuen nyt haettavat kiintiöpaikat on sijoitettu keskeisimmille paikkakunnille, mutta operointi on vapaata voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti. Kaikki jaossa olevat kiintiöpaikat avaavat OTAXI Oulun kyydinvälityksen ja muut palvelut.

Kiintiöpaikat ovat haettavissa välittömästi Suomen Juristien kautta. Hakuaika on 10.6. – 5.7.2019, haku päättyy perjantaina 5.7. kello 12:00. Kiintiöpaikkahakuun voi osallistua hakemalla paikkaa tietyltä / tietyiltä paikkakunnilta maksamalla hakemusmaksun 150€ / hakemus (sis. alv). Mikäli haet useammalle paikkakunnalle, on hakemusmaksu paikkakuntakohtainen. Mikäli hakijoita on enemmän kuin vapaita paikkoja, paikat arvotaan. Hakemusmaksua ei palauteta.

Valintaprosessi on avoin ja objektiivinen. Otathan huomioon hakiessasi, että täytät Suomen lain vaatimat taksiyrittäjän vaatimukset. Lisäksi edellytämme kaikilta uusilta kuljettajiltamme OTAXI -kuljettajakoulutukset. Tämän lisäksi jokainen ammattilaisemme on käynyt OTAXI -brändikoulutuksen ja Kela-kyyteihin vaadittavan Kela-koulutuksen.

Mikäli saat kiintiöpaikan, välityspalvelun avausmaksu on 8500€, sis. alv.
Huomioithan hakiessasi, että taksiyrittäjyyden aloittamispäivämäärä on valinnan jälkeen ilmoitettava 3 kuukauden kuluessa.

Lisätietoja antaa Meeri Junttila, meeri.junttila@suomenjuristit.fi

Vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen oulu@suomenjuristit.fi