Bongaa Scooter OTAXI -takseissa!

Scooter saapuu lauantaina 10.11.2018 Ouluun 25 Years & Wicked Tour kiertueelle. OTAXI on tapahtumassa mukana, palvelemassa ja huolehtimassa mahdollisimman sujuvasta taksiliikenteestä paikan päälle ja sieltä eteenpäin. Tämän lisäksi asiakkaillamme on mahdollisuus voittaa lippuja itse upeaan tapahtumaan!

Mikäli matkustat OTAXIn taksilla 2.-7.11. ajalla, voit osallistua arvontaan saamallasi taksikuitilla. Matkustat sitten Nivalassa, Oulussa, Kuusamossa tai muualla, OTAXIn alue on suuri ja kaikki asiakkaamme ovat arvonnassa mukana. Kilpailun säännöt: Ota taksikuitista kuva ja tarkista, että matkan päivämäärä on näkyvissä. Lähetä kuittikuva osoitteeseen toimisto@otaxi.fi ja olet arvonnassa mukana! Arvomme 2 Scooterin keikkalippua perjantaina 2.11. matkustaneiden ja osallistuneiden kesken, samoin lauantain 3.11. matkustaneiden. Viimeiset kaksi lippua menevät sunnultailta keskiviikkoon 7.11. asti matkustaneiden ja kuittikuvan lähettäneiden kesken. Muistathan lähettää viikonlopun taksikuitista kuvan viimeistään sunnuntaihin 4.11. mennessä. Viimeisten lippujen arvontaan voit osallistua lähettämällä kuvan kuitista vielä keskiviikkona 7.11. klo 23:00 mennessä.

Scooter on julkaissut urallaan jo 19 studioalbumia. Mikäli onni ei osu kohdalle arvonnassa, lippuja myy Tiketti ja lipputilanteen voi vielä tarkistaa täältä. Enää jää yksi kysymys ilmoille, How Much Is The Fish?