Meille töihin?

OTAXI -ammattilaiseksi kasvavaan taksitoimintaan?

 

OTAXI toivottaa uudet yrittäjät tervetulleiksi kasvavaan taksitoimintaan. OTAXI on vahva, näkyvä ja alati laatuun panostava brändi. Oulun Aluetaksin lisäksi Otaxiin kuuluu myös KuRu-Taksi Oy ja Pohjanmaantaksi Oy, tehden Otaxin alueesta yli 600 auton ja yli 1500 ammattilaisen joukon. Koulutamme, tuemme ja pidämme huolta ammattilaisistamme. Uusilta yrittäjiltä vaaditaan tarvittava yrittäjäkoulutus ammattimaiseen taksitoimintaan. Yrittäjien, jotka eivät aiemmin ole toimineet Otaxin yrittäjinä (ennen kiintiöjärjestelmän vapautumista 1.3.2020), tulee käydä virallinen Otaxin yrittäjäkoulutus. Yrittäjäkoulutusta järjestää Otaxin yhteistyökumppanina Epic Autokoulu Oulu. Yrittäjältä vaaditaan hyvä ja sujuva suomenkielentaito. Mikäli yrittäjä tulee toimimaan itse taksinkuljettajana, edellytetään yrittältä myös virallinen Otaxin kuljettajakoulutus. Molempiin koulutuksiin voit ilmoittautua alla olevasta linkistä:

Ilmoittaudu

Otaxi Oulun välitysalueelle tulevan auton päästöluokitus tulee olla vähintään Euro 6. Kalustovaatimuksella yhtiö haluaa tarjota ympäristöystävällistä taksipalvelua ja pyrkii takaamaan asiakkaalle kaluston puolesta matkustamisen mukavuutta, laatua sekä hyvää palvelua.

Välityspalvelun avausmaksu on jokaiselle uudelle Otaxin välityksessä olevalle autolle 8500€. Kirjalliset, vapaamuotoiset hakemukset OTAXI -yrittäjyydestä voi toimittaa 1.3.2020 alkaen Otaxin toimistolle Konetie 33, 90620 Oulu osoitteeseen tai sähköpostitse toimisto@otaxi.fi

Hakemuksesta tulee selvitä yrittäjäksi haluavan yhteystiedot, taksiliikenneluvan numero, alaan liittyvät koulutukset ja kokemus, lyhyet perustelut asiakaspalveluammattiin ryhtymisestä sekä automalli, jota haetaan Otaxin välitykseen.

Kuru-Taksin ja Pohjanmaan Taksin alueen kiintiöjärjestelmistä voi olla yhteyksissä paikallisyritykseen.

Kuljettajaksi Otaxille

Epic Academyn OTAXI -kuljettajakoulutuksen jälkeen sinulla on valmiudet toimia kuljettajana OTAXI -takseissa.

Olet varmasti huomannut uudistetun ilmeemme ja vahvan brändimme? Sen ovat huomanneet myös asiakkaamme, ja töitä riittää. Joukkueessamme on aina tarvetta asiakaspalveluhenkisille, oppimishaluisille ja luotettaville kuljettajille.

Hakeudu alkaviin koulutuksiin ja tule osaksi OTAXI -tiimiä!

 

Epic Academy Oy

Janne Huttunen

janne.huttunen@epicautokoulu.fi

puh. 050 – 568 0884

OTAXI -kuljettajakurssit

Hinta: 450€ sisältää alalle valmentavan lähiopetuksen, Kela-koulutuksen, OTAXI -brändikoulutuksen, verkko-ja lähiopetusmateriaalin sekä harjoituskokeita. Lisäksi koulutuksen jälkeen järjestetään Otaxin vaatima paikallistuntemus-, kieli- ja laatukoe (sisältyy hintaan).

Ilmoittaudu

Mikäli sinulla ei ole aikaisempaa kuljettajakokemusta, muistathan, että OTAXI -kuljettajilla tulee olla joko riittävästi työkokemusta alalta tai koulutus suoritettuna. Taksinkuljettajan koulutuksen voit käydä myös muualla, mutta OTAXI -laatulupaukseen ja palveluun liittyvä brändikoulutus on kaikille OTAXI -autoissa ajaville välttämätön. Perustason suomenkielentaito vaaditaan. Lisäksi Kela-koulutus vaaditaan jokaiselta Kela-kuljetuksia suorittavalta kuljettajalta. Lisätietoja saat lähimmästä Otaxi -toimistosta tai koulutuksen järjestäjältä.