OTA TAKSI – TILAA OTAXI!

OTA TAKSI – TILAA OTAXI!

OTA TAKSI – TILAA OTAXI!

Lue
lisää
Oulu
1,59 € + 0,48 €/min
Lue
lisää
Kuusamo
1,25 €/puh +1,00 €/min +pvm
Lue
lisää
Pohjanmaa
1,25 €/puh +1,00 €/min +pvm

Mitä asiakkaamme sanovat?

"Kiitokset Otaxille hyvistä kyydeistä! Työmatkojen vuoksi kuljen usein kodin ja lentokentän väliä. Oman auton sijaan suosin Otaxia, sillä ovelta ovelle on mukava kulkea valmiiksi lämpimässä autossa ilman parkkipaikan etsimistä. Arvostan Otaxin ystävällistä palvelua, miellyttävää ajotapaa ja tuttujen kuljettajien taitoa lukea, milloin asiakas on juttutuulella ja milloin ei. Otaxissa voi myös luottaa hintoihin ja siihen, että autot ovat puhtaita ja laadukkaita."

Ilari Jounila
Customer Experience Lead, Oulu

"Tapahtumajärjestäjän näkökulmasta onnistunut tapahtuma on kokonaisuus. Kokonaisuuteen kuuluvat kaikki tapahtumapaikan palvelut sekä vierailijoiden saapumiset ja kotiinpaluu. Olemme saaneet Otaxilta hyvät palvelut niin pieniin, kuin suurtapahtumiinkin. Näkyvä, selkeä Otaxi teltta ja ammattitaitoinen henkilökunta ovat palvelleet asiakkaita ja näin taanneet turvallisen kotimatkan Otaxin laadukkaalla kalustolla. Yhteistyö Otaxin kanssa on sujunut helposti ja jouhevasti jo vuosia.”

Jouni Loponen
Toimitusjohtaja Qstock, Oulu

ILMOITUSTAULU

Ajankohtaista

Otaxin laaduvalvonta

OTAXI -brändi nähdään turvallisena, paikallisena, laadukkaana ja tunnistettavana, sekä autot ja kuljettajat siisteinä ja kohteliaina. Otaxin laadunvalvonnan tehtävä ja tarkoitus työssään on kaiken muun ohessa myös valvoa brändin laatulupausten noudattamista ja näkyvyyttä. Jokaisessa Otaxin yhtiössä toimii oma laadunvalvonnan ryhmä.

Laadunvalvonta muisti ennen joulua autoilija Harri Nikkistä, joka on mallikkaasti lunastanut palvelulupauksen.

Laadunvalvonta pääsi tämän jälkeen palkitsemaan myös Otaxin kuljettajaa Niko Roinista esimerkillisestä toiminnasta Sisu-puukolla. Niko sai hyvää palautetta toiminnastaan, jossa kiiteltiin hänen asennettaan ja avuliaisuutta tilanteessa, johon hän ulkopuolisena sattui paikalle.

Hienoa toimintaa Harri ja Niko!

Kuljettajan työ on tärkeää asiakaspalvelutyötä, ja sen ansiokkaasta hoitamisesta voi olla ylpeä.

Laatu on lupauksemme 💛🖤

Löytötavarat

Otaxin Oulun autot toimittavat viikoittain autoistaan löytyvät löytötavarat Pohjois-Pohjanmaan löytötavaratoimistoon, josta niitä voi kysellä numerosta

0600 - 550 094

(2 € / min + pvm) KuRun ja Pohjanmaan alueella löytötavaroita voit tiedustella normaalisti paikallisesta kyydinvälityksen numerosta.

Yrittäjä, mainosta OTAXIn autoissa!

Kela -kyydit

0800 93150

Otaxi tarjoaa Kela-kyydit useissa Oulun läänin kunnissa. Tarkista oma kuntasi.

Lue lisää