OTA TAKSI – TILAA OTAXI!

OTA TAKSI – TILAA OTAXI!

OTA TAKSI – TILAA OTAXI!

Lue
lisää
Oulu
1,59 € + 0,48 €/min
Lue
lisää
Kuusamo
1,25 €/puh +1,00 €/min +pvm
Lue
lisää
Pohjanmaa
1,25 €/puh +1,00 €/min +pvm

Mitä asiakkaamme sanovat?

"Kiitokset Otaxille hyvistä kyydeistä! Työmatkojen vuoksi kuljen usein kodin ja lentokentän väliä. Oman auton sijaan suosin Otaxia, sillä ovelta ovelle on mukava kulkea valmiiksi lämpimässä autossa ilman parkkipaikan etsimistä. Arvostan Otaxin ystävällistä palvelua, miellyttävää ajotapaa ja tuttujen kuljettajien taitoa lukea, milloin asiakas on juttutuulella ja milloin ei. Otaxissa voi myös luottaa hintoihin ja siihen, että autot ovat puhtaita ja laadukkaita."

Ilari Jounila
Customer Experience Lead, Oulu

"Tapahtumajärjestäjän näkökulmasta onnistunut tapahtuma on kokonaisuus. Kokonaisuuteen kuuluvat kaikki tapahtumapaikan palvelut sekä vierailijoiden saapumiset ja kotiinpaluu. Olemme saaneet Otaxilta hyvät palvelut niin pieniin, kuin suurtapahtumiinkin. Näkyvä, selkeä Otaxi teltta ja ammattitaitoinen henkilökunta ovat palvelleet asiakkaita ja näin taanneet turvallisen kotimatkan Otaxin laadukkaalla kalustolla. Yhteistyö Otaxin kanssa on sujunut helposti ja jouhevasti jo vuosia.”

Jouni Loponen
Toimitusjohtaja Qstock, Oulu

ILMOITUSTAULU

Ajankohtaista

Palveluyhteistyötä matkailijoita varten

Oulu on tunnettu monesta asiasta, joista päällimmäisinä tulee mieleen mm. murre, Toripolliisi-patsas ja Nallikari. Nallikari on suosittu niin paikallisten kuin ulkopaikkakuntalaisten ja turistien keskuudessa. Ja miksipä ei? Nallikarin hiekkaranta on usein äänestetty yhdeksi Suomen upeimmista. Hietasaaren muut aktiviteetit ja luonto vain vahvistavat alueen vetovoimaisuutta.

Nallikarin hiekkarantaa on silmänkantamattomiin ja kesäisin ranta on täynnä oululaisia ja ulkopaikkakuntalaisia.

Nallikari Lomakylä on upealla paikalla Nallikarissa sijaitseva ympärivuotinen lomakeskus, jonka alueelta löytyy ympärivuotista majoitustilaa: 24 tasokasta villaa, 28 lomamökkiä sekä matkailuajoneuvoalue. Nallikari Lomakylä panostaa vahvasti kestävään matkailuun ja vastuullisuuteen. Tällä halutaan taata upean luonnon säilyminen ja siitä nauttiminen myös tuleville sukupolville. Green Key -sertifikaatin Nallikari Lomakylä on saanut ensimmäisen kerran jo vuonna 2018. Ensimmäisenä Oulun seudulla Nallikari Lomakylälle myönnettiin tämän vuoden kesäkuussa Sustainable Travel Finland -merkki. Näiden lisäksi Nallikari Seaside Oy:n toimitusjohtaja Sirpa Walter toteutti hiilijalanjäljen laskennan, jonka pohjalta laadittiin yhdessä Ramboll Oy:n kanssa tiekartta kohti hiilineutraalisuutta. Nallikari Lomakylän tavoitteena on olla hiilineutraali vuonna 2030.

Nallikari Lomakylän vastaanotto sijaitsee Leiritiellä, Nallikarin sydämessä.

Miten sitten OTAXI ja Nallikari Lomakylä liittyvät toisiinsa? Nallikari Lomakylään tulevat majoittujat voivat majoitusta varatessaan samalla varata myös kuljetuksen Nallikariin, niin rautatie-, kuin lentoasemalta. Myös paluukuljetuksen varaus onnistuu samalla, helposti ja nopeasti. Myös OTAXI panostaa ja kannustaa yrittäjiään vihreisiin arvoihin. Suomessa yleinen asenneilmapiiri on autoilussakin painottumassa ympäristöystävälliseen suuntaan, ja tähän on Otaxissa reagoitu vuodesta 2018 lähtien, kun ympäristötietoisille autoilijoille perustettiin OTAXI Green -ryhmä. OTAXI Green vaihtoehto mahdollistaa asiakkaan valitsemaan ympäristöystävällisemmän taksin näin halutessaan. OTAXI Green muodostuu tällä hetkellä kaasu- ja hybridiautoista. Täyssähköautot ovat samoin tervetulleita ryhmään. Myös ajotavalla on merkitystä ja taksinkuljettajien taloudellinen, polttoaineitta säästävä ajotapa vähentää samalla ajoneuvon CO2-päästöjä.

Yhteistyötä Nallikari Lomakylän ja Otaxi Oulun välillä on tehty vuodesta 2018 lähtien. ”Yhteistyö on aina ollut sujuvaa, ja Nallikari Lomakylän henkilökunta on upea porukka.”, toteaa Piia Sandholm, OTAXI Oulun asiakkuuspäällikkö. ”On ollut ilo olla mukana yhteistyön kehittämisessä!”, Sandholm jatkaa. ”On hienoa, että meillä on asiakkaidemme kuljetuksia varten ollut tällainen Otaxin kaltainen luotettava ja innovatiivinen kumppani. Ja kun kehitämme tulevina vuosina Nallikarin aluetta, tiedämme, että voidaan aina ideoida Nallikarin saavutettavuutta yhdessä entistäkin paremmaksi, vieläpä ympäristönäkökohdat huomioiden.” kertoo yhteistyöstä puolestaan Sirpa Walter, Nallikarista. ”Näin Otaxin henkilökunta täydentää tärkeältä osaltaan asiakkaan kokemusta Oulusta ja Nallikarista”, Walter muistuttaa.

Tervetuloa Nallikariin, niin oululaiset kuin muualta tulevat kotimaan ja ulkomaan matkailijat. Tekemistä, näkemistä, ulkoiltavaa ja nautittavaa Nallikarissa on läpi vuoden!

Nallikarin luonto on upea niin kesällä, kuin talvellakin.

Löytötavarat

Otaxin Oulun autot toimittavat viikoittain autoistaan löytyvät löytötavarat Pohjois-Pohjanmaan löytötavaratoimistoon, josta niitä voi kysellä numerosta

0600 - 550 094

(2 € / min + pvm) KuRun ja Pohjanmaan alueella löytötavaroita voit tiedustella normaalisti paikallisesta kyydinvälityksen numerosta.

Yrittäjä, mainosta OTAXIn autoissa!

Kela -kyydit

0800 93150

Otaxi tarjoaa Kela-kyydit useissa Oulun läänin kunnissa. Tarkista oma kuntasi.

Lue lisää