OTA TAKSI – TILAA OTAXI!

OTA TAKSI – TILAA OTAXI!

OTA TAKSI – TILAA OTAXI!

Lue
lisää
Oulu
1,59 €/puh + 0,48 €/min
Lue
lisää
Kuusamo & Ruka
1,25 €/puh + 1,00 €/min + pvm
Lue
lisää
Pohjanmaa
1,25 €/puh + 1,00 €/min +pvm

Mitä asiakkaamme sanovat?

"Kiitokset Otaxille hyvistä kyydeistä! Työmatkojen vuoksi kuljen usein kodin ja lentokentän väliä. Oman auton sijaan suosin Otaxia, sillä ovelta ovelle on mukava kulkea valmiiksi lämpimässä autossa ilman parkkipaikan etsimistä. Arvostan Otaxin ystävällistä palvelua, miellyttävää ajotapaa ja tuttujen kuljettajien taitoa lukea, milloin asiakas on juttutuulella ja milloin ei. Otaxissa voi myös luottaa hintoihin ja siihen, että autot ovat puhtaita ja laadukkaita."

Ilari Jounila
Customer Experience Lead, Oulu

"Tapahtumajärjestäjän näkökulmasta onnistunut tapahtuma on kokonaisuus. Kokonaisuuteen kuuluvat kaikki tapahtumapaikan palvelut sekä vierailijoiden saapumiset ja kotiinpaluu. Olemme saaneet Otaxilta hyvät palvelut niin pieniin, kuin suurtapahtumiinkin. Näkyvä, selkeä Otaxi teltta ja ammattitaitoinen henkilökunta ovat palvelleet asiakkaita ja näin taanneet turvallisen kotimatkan Otaxin laadukkaalla kalustolla. Yhteistyö Otaxin kanssa on sujunut helposti ja jouhevasti jo vuosia.”

Jouni Loponen
Toimitusjohtaja Qstock, Oulu

ILMOITUSTAULU

Ajankohtaista

Liittymiskampanja OTAXI-yrittäjäksi lähteville!

Haaveiletko yrittäjyydestä?

Lähde OTAXI-yrittäjäksi!

Nyt avautuu loistava tilaisuus aloittaa taksiyrittäjänä paikallisen Otaxi Oulun väreissä! Liittymiskampanjan aikana avatut uudet välityspalvelusopimukset sovimme yrittäjien kanssa -50 % hintaan.

Haluamme tarjota nykyisille yrittäjillemme mahdollisuuden kasvattaa liiketoimintaansa sekä uusille yrittäjille liittyä vahvaan, hyvään joukkueeseemme. Otaxi tuottaa asiakkaille kattavasti taksipalveluja ja taksipalvelun tarve vahvistuvalla Oulun seudulla on kasvussa. Liittymiskampanja on voimassa 1.3.-31.8.2023 ajan. Normaali palvelusopimuksen hinta 8 500 € (sis. alv.) Mikäli olet uusi yrittäjä, katso yrittäjältä vaaditut koulutukset sivuiltamme.

Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden jaksotettuun osamaksuun siten, että ensimmäisen vuoden erä ennen palvelun avaamista on 1000 €, 2. sekä 3. vuoden maksut 1625 € per vuosi. Kuukausimaksu peritään normaalisti, kuukausimaksu koostuu maksuliikenteestä ja välityspalvelusta.

Me haluamme tarjota asiakkaillemme laadukasta ja turvallista palvelua. Lähde mukaan vahvaan tiimiimme ja OTAXI-brändiin, kuljettajamme tuottavat tavoitteellisesti uusille ja vanhoille uskollisille asiakkaillemme alueen parasta ja luotettavinta taksipalvelua.

OTAXI Oulu tuottaa taksintilauspalvelut Oulun (Oulu, Oulunsalo, Haukipudas, Kiiminki, Ylikiiminki, ja Yli-Ii), Kempeleen, Limingan, Lumijoen, Tyrnävän ja Muhoksen kuntien alueelle. Taksipalveluja tuotamme kattavasti ja yrittäjille sekä autoille on tarvetta laajasti eri kuntien alueilla!

Tervetuloa mukaan OTAXI-joukkueeseen!

OTAXI tarjoaa palveluja ja kyyditystä niin business-asiakkaille, Kela-asiakkaille, koululaisille kuin esteettömyyttä kaipaaville. Me palvelemme, vauvasta vaariin, suurella sydämellä!

Liittyminen onnistuu vaivattomasti ottamalla yhteyttä Otaxi Oulun toimistoon. Toimistomme palvelee arkisin 07:30-15:00 Ruskossa osoitteessa Konetie 33. Saat toimiston henkilökunnan kiinni myös sähköpostitse ja puhelimitse 08-370 073.

Löytötavarat

Otaxin Oulun autot toimittavat viikoittain autoistaan löytyvät löytötavarat Pohjois-Pohjanmaan löytötavaratoimistoon, josta niitä voi kysellä numerosta

0600 - 550 094

(2 € / min + pvm) KuRun ja Pohjanmaan alueella löytötavaroita voit tiedustella normaalisti paikallisesta kyydinvälityksen numerosta.

Yrittäjä, mainosta OTAXIn autoissa!

Kela -kyydit

0800 93377

Otaxi tarjoaa Kela-kyydit koko Otaxin välitysalueella. Olemme paikallinen ja palveleva!

Lue lisää